Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»

Η Αναστασία έκανε «αμαρτίες» στη Νέα Υόρκη – Το «Μεγάλο Μήλο» κουνήθηκε στους ρυθμούς του «Σιγά Το Πράμα»

 Το δικό της «σημάδι» άφησε και στη Νέα Υόρκη η Αναστασία!

Το viral κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και έδωσε μια συναυλία με αφορμή το Greek Independence Day Parade.

Η εν λόγω συναυλία ήταν παραγωγή της ίδιας της τραγουδίστριας, καθώς και του manager της & CEO της Golden RecordsMike Σταθάκη και ήταν super sold out. Μάλιστα, είχε τόσο κόσμο, όπου οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να διώξουν 600 άτομα, αφού ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος και… δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα!

Η τραγουδίστρια «φαινόμενο» της ελληνικής δισκογραφίας, μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στο Έναστρον, στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα και του Σάκη Ρουβά και λίγο πριν… πάρει τους δρόμους της Ελλάδας μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε μια στάση στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» και έκανε «αμαρτίες»!

Η Αναστασία τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, οι οποίες μετράνε δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε YouTube και ψηφιακά καταστήματα και αμέτρητες πρωτιές στα charts, ωστόσο ενδεικτικό για να καταλάβει κανείς την αγάπη του κόσμου προς την ταχύτερα ανερχόμενη τραγουδίστρια της νέας γενιάς είναι πως ο κόσμος που βρέθηκε στη συναυλία ήξερε απ’ έξω το «Σιγά Το Πράμα», παρά το γεγονός ότι τραγούδι κυκλοφόρησε μόλις πριν από δυο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το «Σιγά Το Πράμα» που κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει ήδη ξεπεράσει τις 2,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube αλλά και στο Top5 του Spotify Top200 με περισσότερα από 2 εκατομμύρια streams.

Στο πλευρό της Αναστασίας βρέθηκε η Evangelia, η οποία πραγματοποίησε guest εμφάνιση προκειμένου να τιμήσει τη φίλη της. Το «παρόν» στην μεγάλη συναυλία έδωσε και η Αμερικανή τραγουδίστρια και performer Enisa, με την οποία ετοιμάζουν δισκογραφική συνεργασία.

Η Αναστασία διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, με sold out συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με δεκάδες εκατομμύρια προβολές σε YouTube και ψηφιακά καταστήματα, τη στιγμή που τα τραγούδια της έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα. Αν και εδώ που τα λέμε… «Σιγά το πράμα, έχει κάνει κι’ άλλα»!

 Δείτε το official video του «Σιγά Το Πράμα» στο YouTube:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό