Η ανατολική Μακεδονία-Θράκη στο επίκεντρο της παγκόσμιας γιορτής του περιηγητικού μοτοσυκλετισμού

Η ανατολική Μακεδονία-Θράκη στο επίκεντρο της παγκόσμιας γιορτής του περιηγητικού μοτοσυκλετισμού

Με επίκεντρο την Καβάλα και με περιηγήσεις στην ανατολική Μακεδονία-Θράκη, θα διεξαχθεί, από 20 έως και 24 Σεπτεμβρίου 2022, η διεθνής ταξιδιωτική και περιηγητική συνάντηση μοτοσυκλετιστών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετισμού (F.I.M.). Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, πρόκειται για μία διοργάνωση με παγκόσμια προβολή, που χαρακτηρίζεται ως η παγκόσμια γιορτή του περιηγητικού μοτοσυκλετισμού, αφού κάθε έτος συγκεντρώνει εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές από όλη την υφήλιο, που στόχο έχει την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μοτοσικλετιστών και που εμπλουτίζεται με επισκέψεις σε χώρους τουριστικού, ιστορικού, πολιτιστικού, θρησκευτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Επίσης, η συμμετοχή στο Mototour of Nations, προσμετράται στην ατομική και ομαδική βαθμολόγηση του παγκοσμίου τουριστικού κυπέλλου.

Το FIM-Mototour of Nations 2022, είναι η πέμπτη από μία σειρά διεθνών μοτοσυκλετιστικών εκδηλώσεων που διοργάνωσε με επιτυχία η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε.) στην Ελλάδα.

Με «αφετηρία» το ξενοδοχείο Lucy στην Καβάλα, όπου και θα διαμένουν και υπό την καθοδήγηση των ειδικά εκπαιδευμένων συνοδών της ΜΟΤ.Ο.Ε., οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιούν ημερήσιες εκδρομές στα γεωγραφικά διαμερίσματα της ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, όπου και θα επισκεφθούν τις αμέτρητες ομορφιές της περιοχής, ενώ η διοργάνωση θα κλείσει με την εντυπωσιακή «παρέλαση των εθνών» στην Καβάλα και με το επίσημο Gala Dinner και την τελετή απονομών. Πρόθεση της MOT.O.E. είναι, μέσω της συμμετοχής των εκπροσώπων της στα υψηλότερα κλιμάκια της F.I.M., η ανάληψη διεθνών διοργανώσεων υψηλής προβολής, κάνοντας έτσι γνωστή την «άγνωστη» Ελλάδα, σε ένα διαφορετικό, υψηλού επιπέδου κοινό, προβάλλοντας άγνωστες σε αυτό γωνιές της χώρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό