Η Angelini Pharma και η JCR Pharmaceuticals ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία για την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση νέων βιολογικών θεραπειών για την Επιληψία

Η Angelini Pharma και η JCR Pharmaceuticals ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία για την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση νέων βιολογικών θεραπειών για την Επιληψία

– Η συνεργασία συνδυάζει την τεχνογνωσία της Angelini Pharma στις νευρολογικές παθήσεις με την επιστημονική και τεχνολογική αριστεία της JCR Pharmaceuticals για την παροχή Βιοθεραπευτικών μέσω του αιματοεγκεφαλικού φραγμού

– Η συμφωνία δίνει στην Angelini Pharma την επιλογή αποκλειστικής άδειας ανάπτυξης και εμπορίας εξαιρετικά καινοτόμων βιολογικών θεραπειών που διεισδύουν στον εγκέφαλο για την επιληψία

– Η JCR Pharmaceuticals λαμβάνει προκαταβολή και δικαιούται να λαμβάνει σημαντικές πληρωμές καθώς και κλιμακωτά δικαιώματα εκμετάλλευσης και διατηρεί το δικαίωμα εμπορευματοποίησης στην Ιαπωνία

Η Angelini Pharma, μέρος της ιδιωτικής εταιρείας Angelini Industries, και η JCR Pharmaceuticals Co., Ltd. (TSE 4552; “JCR”) ανακοίνωσαν σήμερα ότι συνήψαν αποκλειστική Παγκόσμια συμφωνία ανάπτυξης και εμπορευματοποίησης για την ανάπτυξη νέων βιολογικών θεραπειών που εφαρμόζει το J-Brain Cargo®, τεχνολογία διείσδυσης αιματοεγκεφαλικού φραγμού, για τη θεραπεία της επιληψίας που εφαρμόζει άγνωστους τελεστές.

Η JCR και η Angelini Pharma θα ηγηθούν από κοινού στις προσπάθειες ανακάλυψης και προκλινικής ανάπτυξης για τον εντοπισμό βιολογικών θεραπειών που διεισδύουν στον εγκέφαλο χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία αιματοεγκεφαλικού φραγμού της JCR, J-Brain Cargo®. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την παροχή βιοθεραπευτικών στο κεντρικό νευρικό σύστημα μέσω ενός μηχανισμού που ονομάζεται διακυττάρωση με μεσολάβηση υποδοχέα. Μετά τη φάση προκλινικής ανάπτυξης, η Angelini Pharma θα έχει μια αποκλειστική επιλογή άδειας για να εξελίξει πιθανές θεραπευτικέςεπιλογές που προσδιορίζονται ως μέρος της συνεργασίας στην κλινική ανάπτυξη και την παγκόσμια εμπορική διάθεση εκτός Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η JCR θα λάβει αποζημίωση των εξόδων έρευνας, προκαταβολή και επίσης θα δικαιούται να λαμβάνειεπιπλέον αναπτυξιακά και εμπορικά ορόσημα έως 505,5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, καθώς και κλιμακωτά δικαιώματα επί των καθαρών πωλήσεων μετά την έγκριση.

«Η Επιληψία είναι μια από τις πιο διαδεδομένες χρόνιες νευρολογικές παθήσεις. Την τελευταία δεκαετία, έχει αναγνωριστεί ως κοινωνική ασθένεια με υψηλό επίπεδο αναπηρίας και επιβάρυνσης θνησιμότητας και απαιτείται επειγόντως περισσότερη έρευνα για τον εντοπισμό στοχευμένων λύσεων για αυτήν την κοινότητα ασθενών που δεν εξυπηρετούνται», δήλωσε ο Jacopo Andreose, Διευθύνων Σύμβουλος της Angelini Pharma. «Μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας με την JCR, μια εταιρεία με πλούσια βιοτεχνολογική τεχνογνωσία, θα συνδυάσουμε τις αντίστοιχες δυνάμεις μας για να διερευνήσουμε τη χρήση βιολογικών σε αυτόν τον τομέα και να επιταχύνουμε τις κρίσιμα αναγκαίες θεραπευτικές επιλογές για άτομα που ζουν με επιληψία».

«Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός παρέμεινε ένας άπιαστος στόχος στην κλινική έρευνα για νευρολογικές ασθένειες και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Angelini Pharma για να προωθήσουμε νέες θεραπείες για αυτούς τους ασθενείς», δήλωσε ο Shin Ashida, Πρόεδρος, Πρόεδρος και Πρόεδρος της JCR. «Πιστεύω ότι η ιδιόκτητη τεχνολογία J-Brain Cargo® είναι ένα σημαντικό κλειδί για τη θεραπεία διαταραχών του κεντρικού νευρικού συστήματος. Ο συνδυασμός των βασικών τεχνολογιών μας με τη βαθιά θεραπευτική γνώση της Angelini Pharma στις νευρολογικές παθήσεις, θα δημιουργήσει νέες θεραπευτικές επιλογές για άτομα που ζουν με επιληψία».

Η επιληψία θεωρείται ότι επηρεάζει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αντιπροσωπεύοντας μια από τις πιο συχνές, σοβαρές, χρόνιες και εξουθενωτικές νευρολογικές καταστάσεις παγκοσμίως. Εμφανίζεται σε άτομα όλων των ηλικιών και έχει πολυάριθμες νευροβιολογικές, γνωστικές και ψυχοκοινωνικές συνέπειες. Οι επιληπτικές κρίσεις δεν μπορούν να ελεγχθούν με διαθέσιμα φάρμακα σε πολλά από αυτά τα άτομα, με αποτέλεσμα την υψηλή ανεκπλήρωτη ανάγκη για νέες θεραπείες που προσφέρουν μακροχρόνια ανακούφιση από τον σημαντικό αντίκτυπο και το βάρος της νόσου σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

 

Σχετικά με την Angelini Pharma

Η Angelini Pharma είναι μια διεθνής φαρμακευτική εταιρεία και μέρος της ιδιόκτητης πολυεπιχειρησιακής Angelini Industries. Η Εταιρεία ερευνά, αναπτύσσει και εμπορευματοποιεί λύσεις υγείας με έμφαση στους τομείς της Υγείας του Εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της Ψυχικής Υγείας και της Επιληψίας, και της Υγείας των Καταναλωτών. Η Angelini Pharma, που ιδρύθηκε στην Ιταλία στις αρχές του 20ου αιώνα, δραστηριοποιείται απευθείας σε 20 χώρες, απασχολώντας περισσότερους από 3.000 ανθρώπους. Τα προϊόντα της διατίθενται στην αγορά σε περισσότερες από 70 χώρες μέσω στρατηγικών συμμαχιών με κορυφαίους διεθνείς φαρμακευτικούς ομίλους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Angelini Pharma, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.angelinipharma.com.

 

Σχετικά με την Angelini Industries

Η Angelini Industries είναι ένας πολυεθνικός βιομηχανικός όμιλος που ιδρύθηκε στην Ανκόνα το 1919 από τον Francesco Angelini. Σήμερα, η Angelini Industries αντιπροσωπεύει μια σταθερή και διαφοροποιημένη βιομηχανική πραγματικότητα που απασχολεί περίπου 5.800 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο με έσοδα άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, που παράγονται στους τομείς της υγείας, της βιομηχανικής τεχνολογίας και των καταναλωτικών αγαθών. Μια στοχευμένη επενδυτική στρατηγική για την ανάπτυξη, σταθερή δέσμευση για έρευνα και ανάπτυξη και βαθιά γνώση των αγορών και των επιχειρηματικών τομέων, καθιστούν την Angelini Industries μια από τις ιταλικές εταιρείες που αριστεύουν στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.angeliniindustries.com.

 

Σχετικάμετην JCR Pharmaceuticals Co., Ltd.

Η JCR Pharmaceuticals Co., Ltd. (TSE 4552) είναι μια παγκόσμια εξειδικευμένη φαρμακευτική εταιρεία που επαναπροσδιορίζει τις προσδοκίες και επεκτείνει τις δυνατότητες για άτομα με σπάνιες και γενετικές ασθένειες παγκοσμίως. Η εταιρεία συνεχίζει να βασίζεται στην 48χρονη κληρονομιά της στην Ιαπωνία, ενώ επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Η JCR βελτιώνει τη ζωή των ασθενών εφαρμόζοντας την επιστημονική της τεχνογνωσία και τις μοναδικές τεχνολογίες της για την έρευνα, την ανάπτυξη και την παροχή θεραπειών επόμενης γενιάς. Η JCR προσπαθεί να επεκτείνει τις δυνατότητες για τους ασθενείς επιταχύνοντας παράλληλα την ιατρική πρόοδο σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι βασικές αξίες της εταιρείας – η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη και η επιμονή – ωφελούν όλους τους μετόχους της, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων, των συνεργατών και των ασθενών.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.jcrpharm.co.jp/en/site/en/.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό