Η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη στην κατηγορία για κατ’ εξακολούθηση βιασμό το 2008

Η απάντηση του Πέτρου Φιλιππίδη στην κατηγορία για κατ’ εξακολούθηση βιασμό το 2008

Κανονικά θα παραστεί, όπως φαίνεται, στη δίκη του ο Πέτρος Φιλιππίδης την Δευτέρα. Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας του παραμένει κακή, όπως μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό.

Η καταγγέλλουσα για κατ’ εξακολούθηση βιασμό το 2008, ανέφερε: «Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στον διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από τον λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε»

Όσον αφορά στην σοβαρή κατηγορία του βιασμού το 2008, ο Πέτρος Φιλιππίδης απάντησε στο αποληγητικό του υπόμνημα: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τη προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες όπως ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν με την οικογένεια μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου. Το 2008 η καταγγέλλουσα με καλούσε με επιμονή μέχρι να της απαντήσω, θέλοντας απλά να με ακούσει, όπως έλεγε και ήρθα σε διαπληκτισμό με τη σύζυγό μου. Ούτε βέβαια προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται»

Η σύζυγος του Πέτρο Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου κατέθεσε: «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά. Όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο μου. Συγκεκριμένα στις διακοπές το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας… Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου. Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στον χώρο και παρακολουθεί την πρόβα»

www.zappit.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό