Η απόκοσμη φωτογραφία από τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πραγματικά ανατριχιαστική…!!

Η απόκοσμη φωτογραφία από τον τάφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Πραγματικά ανατριχιαστική…!!

Ο Τσαρλς Σπένσερ μοιράστηκε μια απόκοσμη αλλά εντυπωσιακή φωτογραφία του τάφου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η αείμνηστη πριγκίπισσα του λαού κηδεύτηκε στο σπίτι που πέρασε την παιδική της ηλικία στο Althorp House του Northamptonshire το 1997.

Ο αδερφός της, ο κόμης του Σπένσερ, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, που δείχνει ένα ομιχλώδες πρωινό στο νησί στη μέση της Round Oval Lake όπου είναι θαμμένη η αδελφή του.

Οι φαν της βασιλικής οικογένειας το χαρακτήρισαν «απόκοσμα όμορφο» και τον ευχαρίστησαν που το μοιράστηκε με τους ακολούθους του, όπως αναφέρει η Dailymail.

Ο 58χρονος Τσαρλς Σπένσερ, ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα, είναι Βρετανός συγγραφέας και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός.

Κληρονόμησε την οικογενειακή έδρα του κτήματος Althorp με τον θάνατο του πατέρα του το 1992 και ζει εκεί με την τρίτη σύζυγό του, Κάρεν, και την κόρη τους Λαίδη Σάρλοτ.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε δείχνει το νησί όπου είναι θαμμένη η Νταϊάνα, με ένα μνημείο αφιερωμένο σε εκείνη στο κέντρο, να φαίνεται στην ομίχλη.

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στη σήραγγα Ponte del’ Alma του Παρισιού στις 31 Αυγούστου 1997, σκορπώντας κύμα συγκίνησης και θλίψης σε όλο τον πλανήτη.

Την κηδεία της παρακολούθησαν μέσω του BBC, 32,10 εκατομμύρια άνθρωποι μόνο στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο τότε Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τόνι Μπλερ στον λόγο του την ημέρα του θανάτου της την αποκάλεσε «Πριγκίπισσα των ανθρώπων».

Η Νταϊάνα υπήρξε παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο, με τον οποίο απέκτησε δύο γιους, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο.

Τον θάνατό της ακολούθησαν φήμες και θεωρίες συνωμοσίας για πιθανό δάκτυλο του Παλατιού.

Πηγή+Photos: net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό