Η «Αργυρώ» αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

Η «Αργυρώ» αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

Για τις εξελίξεις στον Σασμό και την πιο δύσκολη στιγμή που έπρεπε να γυρίσει στη σειρά του μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. «Η Αργυρώ συγκλονίζεται από το θάνατο του Άγγελου. Έχουν περάσει τα πάνδεινα  οι Βρουλάκηδες. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση γι αυτή την οικογένεια. Θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες» εξηγεί η Χριστίνα Χειλά -Φαμέλη.

Στην ερώτηση, εάν θα συγχωρήσει ποτέ η Αργυρώ τον Αστέρη απαντά: «Δεν ξέρω εάν η Αργυρώ θα συγχωρήσει ποτέ τον Αστέρη. Σίγουρα είναι ο  μόνος άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται τόσο πολύ. Έχουν κοινά βιώματα και την ίδια πληγή. Την απώλεια του πατέρα, αυτό το τραύμα, σε τρυφερή ηλικία. Είναι τεράστιο αυτό. Δεν μπορεί να συνδεθεί η Αργυρώ με άλλο άνθρωπο». Έχει καταλάβει ότι ο Αστέρης δεν αφαίρεσε τη ζωή του Πετρή σκόπιμα, αλλά… «κατά βάθος δεν θέλει να το παραδεχτεί… Τον κατσαδιάζει, γιατί θέλει να τον βλέπει κι έχει βρει αυτόν τον τρόπο», ενώ «θα αργήσει να μάθει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού Πετρή».

«Η πιο δύσκολη σκηνή για μένα στον Σασμό ήταν όταν έμαθα τον θάνατο του Πετρή. Ήταν η πιο απαιτητική σκηνή, με δυσκόλεψε πολύ. Το καλοκαίρι που πήγα διακοπές όλοι με φώναζαν Αργυρώ. Πιο πολύ γυρνάω στο Αργυρώ παρά στο Χριστίνα. Οι περισσότεροι με ρωτούν αν θα τα ξαναβρώ με τον Αστέρη» είπε γελώντας η αγαπημένη ηθοποιός.

«Στρεσάρομαι εύκολα, αλλά προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Πάθαινα κρίσεις άγχους με τη δουλειά. Πλέον προσπαθώ να το κοντρολάρω» εξομολογήθηκε.

«Νιώθω άνετα με τον κόσμο. Ένας άνθρωπος μου μίλησε τις προάλλες στο Κολωνάκι και δεν το κατάλαβα. Και μου έστειλε μήνυμα μετά και μου είπε γιατί είχα ψυχρή συμπεριφορά απέναντί του. Του εξήγησα πως είμαι άνθρωπος όπως όλοι. Με προβληματίζει όταν οι άνθρωποι θέλουν να σε βλέπουν χαρούμενη. Έχουμε κι εμείς τις δύσκολες στιγμές μας» κατέληξε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Πηγή: Newsbeast.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό