Πανσέληνος στον Λέοντα: Αυτά τα 4  ζώδια να περιμένουν δυσάρεστες εξελίξεις

Πανσέληνος στον Λέοντα: Αυτά τα 4 ζώδια να περιμένουν δυσάρεστες εξελίξεις

Στις 5/02, 20:27 ώρα Ελλάδας έχουμε την Πανσέληνο του Χιονιού που γίνεται στις 16° 40’ Λέονταη οποία επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), που ανήκουν στο β’ δεκαήμεροαλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο και με τον Ουρανό στον Ταύρο, αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους, που γίνεται την ίδια μέρα είναι δύο όψεις που θα “χρωματίσουν” τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, γιατί -με μάλλον άκομψο τρόπο- θα σπρώξουν αρκετούς στο να αλλάξουν ή αν αντισταθούν, επιμένοντας στα ίδια, θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση και ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Ας δούμε ποια ζώδια χρειάζεται να προβούν σε αλλαγές με την Πανσέληνο στο Λέοντα:

ΛΕΩΝ ♌

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου, στρέφοντας τους προβολείς πάνω σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις. Η ανάγκη σου να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου, κάτω από μάλλον δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν των σχέσεών σου θα είναι μεγάλη. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να συγκρουστείς και μπορεί να μην κρατήσεις μια συνεργασία ή έναν δεσμό, αφού τα πράγματα εύκολα θα φτάσουν στα άκρα. Άλλες, πάλι, θα επιχειρήσεις να ξεκόψεις εσύ, αν δεν εξελίσσονται, ώστε να πας παρακάτω. Σίγουρα, όμως, μόνο συνηθισμένες καταστάσεις δε θα βιώσεις. Υπερβολές θα κάνεις, είναι στο αίμα σου, φρόντισε όμως να μην σε χαντακώσουν. Αν είσαι μόνος, ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά, ίσως και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, αφού ενδέχεται να σε αλλάξει ή να σε σπρώξει να κάνεις πράγματα που ούτε καν σου είχαν περάσει από το μυαλό. Δυστυχώς όμως η κατάληξη θα είναι αρνητική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου, με συμμετοχή του Ουρανού και του τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, οπότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς άμεσα αλλά και να βρεις εναλλακτικές και πλάνα, έξω από τα συνηθισμένα, γιατί αν δεν το κάνεις θα σε ξεβράσει το κύμα όπου να ‘ναι. Οφείλεις να αλλάξεις τα δεδομένα των σχέσεών σου, να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης ή να κόψεις κάποια κακώς κείμενα που βλέπεις ότι εξ αιτίας τους καταπιέζεσαι ή δεν υπάρχει εξέλιξη. Ωστόσο, δε θα αποφύγεις ιδιοτροπίες, παραξενιές αλλά και “αναίσθητες” συμπεριφορές και προκλήσεις, που το πιο πιθανό είναι δημιουργήσουν εντάσεις. Από την άλλη, περιστατικά με την οικογένεια ή το σπίτι θα γίνουν αιτία διενέξεων με τον/η σύντροφό σου, τίποτα όμως δε θα βγει, αν κι οι δυο τραβάτε το σχοινί. Αν είσαι μόνος, θα συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον, θα γνωριστείς με αρκετά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς κιόλας και να χάσεις τελείως τον έλεγχο. Ξαφνικές αποφάσεις για συμβίωση ή και χωρισμό είναι επίσης πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου φέρνει απανωτές εξελίξεις, που αφορούν στην οικογένειά σου και το σπίτι σου. Κι εδώ θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να προβείς σε κάποιες αλλαγές, να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, να τελειώνεις με ζητήματα, που επαναλαμβάνονται και δεν έχουν καμία εξέλιξη, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιβάλλεις την άποψή σου κι ας μην είναι αρεστή. Και επαγγελματικά όμως, θα υπάρξουν διάφορα φαινόμενα που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, καθώς θα νιώσεις ότι τσάμπα προσπαθείς να στρώσεις μια κατάσταση κι ίσως είναι καιρός να δεις, μήπως είναι πιο σωστό να αφήσεις τα πάντα να πάρουν το δρόμο τους κι όπου βγουν. Σκέψεις «αυτονόμησής» σου επίσης πιθανές ή θα ωθηθείς προς την έξοδο, έπειτα από μια σύγκρουση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ανακινεί θέματα που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα και τα επαγγελματικά σου, αλλά και το σπίτι σου κι εφ’ όσον μετέχει και ο Ουρανός απέναντί σου, αναμένονται απρόσμενες αλλαγές ή ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος που θα σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα, με αποτέλεσμα να μην έχεις και τις καλύτερες αντιδράσεις στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν. Από την άλλη, ίσως αναγκαστείς να βάλεις πλάτη σε μια κατάσταση ή ακόμα και να λήξεις μια συνεργασία, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν προχωρούσε. Πάντως θα γίνεις πιο διεκδικητικός και θα παλέψεις για όσα πιστεύεις ότι σου ανήκουν, πρόσωπα ή πράγματα. Δεν αποκλείεται, όμως, να είσαι κι εσύ που θα «τραβήξεις το χαλάκι», θα βάλεις φρένο σε τραβηγμένες ιδέες ή να προκαλέσεις χαμό με την ανυποχώρητη στάση σου ή τις συμπεριφορές που θα συναντήσεις απέναντί σου, που θα είναι αλαζονικές ή προκλητικές.

Πηγή: Astrology.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό