Η φωτογραφία με τον μυστήριο άντρα που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Η φωτογραφία με τον μυστήριο άντρα που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Το στιγμιότυπο που πυροδότησε τις φήμες μεταξύ εκείνων που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύουν στο ταξίδι στον χρόνο.

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας είναι πλέον πεπεισμένοι πως το ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας είναι πλέον πεπεισμένοι πως το ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό. Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στο στιγμιότυπο, το οποίο τραβήχθηκε το 1943 στο Ρέικιαβικ, αποτυπώνονται αρκετοί άντρες να περπατούν κατά μήκος του πεζοδρομίου.

Ο κάτοχος όμως της φωτογραφίας εστίασε σε ένα συγκεκριμένο σημείο την προσοχή του. Ένας άντρας στο βάθος φαίνεται να κοιτάζει προς το μέρος της κάμερας. Φαίνεται να έχει στο πλάι του προσώπου του το χέρι του.

Αυτό ακριβώς το στιγμιότυπο είναι που πυροδότησε τις φήμες μεταξύ εκείνων που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας και πιστεύουν στο ταξίδι στον χρόνο. Υποστηρίζουν ότι ο άγνωστος άντρας της φωτογραφίας κρατούσε κινητό και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Πηγή: +Phtoto:Newsbomb.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό