Η γη της ελιάς: Άγριος βιασμός της Αριάδνης – Τέλος Ορέστης – Κουράκος – Τον δέρνει

Η γη της ελιάς: Άγριος βιασμός της Αριάδνης – Τέλος Ορέστης – Κουράκος – Τον δέρνει

Με συνταρακτικές εξελίξεις θα συνεχιστεί ο τρίτος κύκλος της σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Η σειρά του MEGA που σαρώνει την τηλεθέαση θα φέρει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχει το Sportime, να δείχνουν πως τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα είναι συναρπαστικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριος βιασμός της Αριάδνης – Τέλος Ορέστης – Κουράκος – Τον δέρνει

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, η Αριάδνη θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο για έναν αρνητικό και παράλληλα σοκαριστικό λόγο.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη κοπέλα θα πέσει θύμα άγριου βιασμού που θα σοκάρει τους πάντες στην Αρεόπολη και θα της αλλάξει η ζώη. Θα την στιγματίσει και για αυτό θα φταίει ο Στράτος ο οποίος θα είναι ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης.

Έτσι, θα την δούμε να παίρνει την απόφαση να φύγει άμεσα για τη Μάνη προκειμένου να γλιτώσει, γεγονός που θα την φέρει πιο κοντά στον πατέρα της, Στάθη Καπερνάρο.

Πρωταγωνιστές των επόμενων επεισοδίων όμως θα είναι και ο Ορέστης με τον Κουράκο, με τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Δήμητρας.

Εκείνη αποφασίζει να μιλήσει στον Ορέστη για τη σχέση της με τον Κουράκο που τους παρακολουθεί να μιλάνε και μόλις βλέπει τον Ορέστη να της πιάνει το χέρι, θολώνει.

Τότε όμως θα βιώσει την οργή του Ορέστη που με δύο γροθιές σωριάζει τον αστυνομικό στο έδαφος!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό