Η γη της ελιάς: Αυτόν καταριέται η Αρετή

Η γη της ελιάς: Αυτόν καταριέται η Αρετή

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς» spoiler.

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αυτόν καταριέται η Αρετή

Ο Κουράκος και η Ευτυχία κυκλοφορούν πλέον ανοιχτά στο χωριό, χωρίς να νοιάζονται για τα κουτσομπολιά, ενώ ένα ακόμα ειδύλλιο, αυτό του Πότη και της Άννας, ξεκινά. Μόνο που εκείνος είναι πολύ διστακτικός και εκείνη από την πλευρά της δεν «πιάνει» τα υπονοούμενα που της πετά. Έτσι, ο Στάθης αναλαμβάνει να βοηθήσει την κατάσταση «σκηνοθετώντας» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία.

Στο μεταξύ, η Ευτυχία ζητά από τον Γιώργη να πάει κάποια ρούχα στο σπίτι της, κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Και ο Χρήστος, όμως, προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν, αν και εκείνη ανησυχεί για τον Άρη, που τελευταία διαρκώς εξαφανίζεται. Δεν υποψιάζεται φυσικά ότι έχει μπλέξει σε παράνομες δουλειές με τον Δημοσθένη.

Η Χάιδω με τον Λυκούργο, την Αθηνά και τη Μαργαρίτα πηγαίνουν στο Σούνιο και περνούν υπέροχα με τη Μαρία, κανονίζοντας μάλιστα κι ένα ταξίδι όλοι μαζί στα νορβηγικά φιόρδ.

Πίσω στη Μάνη, η Αντωνία επιστρέφει και η Αλκμήνη προτίθεται να τη φιλοξενήσει. Εκείνη της αποκαλύπτει πως είναι έτοιμη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα μαζί της.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό