Η γη της ελιάς: Ελεύθερος ο επίδοξος «βιαστής» της Βασιλικής – Ο Φίλιππος σε τροχαίο τύφλα στο μεθύσι!

Η γη της ελιάς: Ελεύθερος ο επίδοξος «βιαστής» της Βασιλικής – Ο Φίλιππος σε τροχαίο τύφλα στο μεθύσι!

Όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς», με την τηλεθέαση να εκτοξεύεται.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Λυκούργο να είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βγάλει τον Χρήστο από τη φυλακή.

Έτσι αποφασίζει να αρχίσει στη σειρά του Mega, τη δική του προσωπική έρευνα όσον αφορά τα κυκλώματα προστασίας, κάτι που φέρνει τη Χάιδω σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Από κει και πέρα, η Δήμητρα μαθαίνει κάτι που θα τη σοκάρει. Ο άνθρωπος που είχε ρίξει το χάπι του βιασμού στο ποτό της Βασιλικής είναι και πάλι ελεύθερος.

Αποφασίζει λοιπόν να υποδυθεί πάλι τη Ράινα για να τον πιάσει στα πράσα και οργανώνει την επιχείρηση με τον Στράτο και τον Βαγιάκο.

Ο Φίλιππος κάθε βράδυ πίνει και τον βοηθούν ο Λεωνίδας με την Άννα για να γυρίσει σπίτι. Η Δήμητρα μιλάει στον Κουράκο για τις υποψίες της σχετικά με την εταιρεία του Δημοσθένη.

Μάλιστα θα κάνουν και συνάντηση με τον Εισαγγελέα ο οποίος τους αναθέτει να ξεκινήσουν μεγάλη έρευνα για τα κυκλώματα που πουλούν προστασία στα μαγαζιά της περιοχής.

Τέλος θα δούμε ότι ο Φίλιππος, μεθά για μία ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έχει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα.

Για περισσότερα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές, μπορείτε να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό