Η γη της ελιάς: Άγριος τσακωμός με Αρετή και Στάθη – Ο Αλέξης αποκαλύπτει την ερωτική επίθεση της Κατερίνας

Η γη της ελιάς: Άγριος τσακωμός με Αρετή και Στάθη – Ο Αλέξης αποκαλύπτει την ερωτική επίθεση της Κατερίνας

Ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση  με τον 2ο κύκλο της σειράς να υπόσχεται πολλά περισσότερα που θα ανατρέψουν όλα όσα γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τον Στάθη να είναι και πάλι μαζί με την Ιουλία.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριος τσακωμός με Αρετή – Στάθη – Ο Αλέξης αποκαλύπτει την ερωτική επίθεση της Κατερίνας

Άνω κάτω θα γίνουν η Αρετή και ο Στάθης, με την πρώτη να πηγαίνει στον πρώην σύζυγο της με προθέσεις συμφιλίωσης, αλλά η συνάντησή καταλήγει σε έναν άγριο τσακωμό.

Τεταμένη όμως είναι ακόμη μια σχέση καθώς η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα εις βάρος της.

Παράλληλα, οι κινήσεις της Κατερίνας βγαίνουν σιγά σιγά στο φως ενώ ο Αλέξης αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη.

Ακόμη, η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου ενώ τέλος, ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό