Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη διαγράφει την Ασπασία από μάνα της

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ειρήνη διαγράφει την Ασπασία από μάνα της

Εξελίξεις που φέρνουν τους πρωταγωνιστές μας σε πολύ δύσκολη θέση θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».

Συγκεκριμένα στη σειρά του MEGA θα δούμε ότι ο Δημοσθένης τρελαίνεται και εξαπολύει μία αδιανόητη επίθεση προς την Ασπασία.

Ενώ την ίδια στιγμή δεν της δίνει ούτε το ελάχιστο περιθώριο προκειμένου να πει τη δική της πλευρά της ιστορίας.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κάνει πέρα την Ασπανία η Ειρήνη!

Από κει και πέρα, η Ειρήνη έχει αποφασίσει ότι θα κάνει τα πάντα για να ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα της και έτσι γυρίζει την πλάτη στην Ασπασία.

Ο λόγος είναι ότι το μυστικό της έχει κλονίσει τη σχέση τους σε τεράστιο βαθμό και φαίνεται σα να μην υπάρχει άκρη στο… τούνελ.

Οι ανασφάλειες της Μαρίνας συνεχίζονται καθώς πιστεύει ότι ο Μάνος έχει σταματήσει να την προσέχει κι έχει το μυαλό του αλλού.

Το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο και το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση. Στο μεταξύ, η Αριάδνη παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία.

Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά.

Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό