Η γη της ελιάς: Η Αμαλία μαγνητοφωνεί τα όσα της λέει η Αθηνά

Η γη της ελιάς: Η Αμαλία μαγνητοφωνεί τα όσα της λέει η Αθηνά

Χαμό θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», με το MEGA να θέλει να κορυφώσει τη δράση για τους πρωταγωνιστές μας.

Αρχικά θα δούμε ότι ο Στάθης μιλάει με τον Λυκούργο και του αποκαλύπτει ότι θα παντρευτεί την Ιουλία και είναι πολύ ευτυχισμένος.

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία κάνει μία κουβέντα με την Αθηνά και πετυχαίνει το στόχο τους και καταφέρει να ηχογραφήσει τη συνομιλία τους.

Από κει και πέρα, ο Παρασκευάς εξακολουθεί να κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και του έχει γίνει στενός κορσές ώστε να μη μένει στιγμή μόνος του, γεγονός που καταπιέζει αφάνταστα τον Λυκούργο. Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στην Κηφισιά για να κάνουν έκπληξη στην Ιουλία και να δουν το μωρό.

Ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες πληροφορίες στον Κουράκο για το φορτηγό του στο δάσος, αλλά ο αστυνόμος δεν πείθεται. Η Αρετή φεύγει για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από μία οντισιόν σαν ηθοποιός. Ο Δημοσθένης στέλνει ένα απειλητικό μήνυμα στον Παρασκευά, αλλά δεν περιμένει με τίποτα την απάντηση που θα λάβει. Η Αμαλία βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει μονταρισμένη τη συνομιλία της με την Αθηνά και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Δίνουν τα χέρια Τζον και Στάθης!

Στη συνέχεια, επιτέλους αρχίζει η συνεργασία του Τζον και του Στάθη, με μία πολύ δυνατή συμφωνία με την Κίνα και τα πράγματα αλλάζουν προς το καλό.

Ακόμα η Αμαλία προσπαθεί να περάσει το δικό της και συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά. Η Κούλα συνεχίζει τις προσπάθειες και κάνει ένα δώρο στον Κουράκο.

H Αρετή πηγαίνει σε οντισιόν για σίριαλ και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία. Η Κούλα κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τη Χρυσούλα στο σπίτι για να της κάνει το τραπέζι.

Η Χάιδω επιστρέφει το κλειδί του τζιπ στον Δημοσθένη λέγοντας του ότι ο Παρασκευάς δεν το θέλει, γεγονός που κάνει τον Δημοσθένη να σκεφτεί διπλά τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής. Αργότερα, ο Βαγιάκος τον ενημερώνει ότι στο Τμήμα συζητιέται το όνομά του για ανάμιξη στον φόνο που έγινε στο βουνό. Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση και ξεσκεπάζει την Αμαλία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό