Η γη της ελιάς: Η Ασπασία μαθαίνει πως η Ξένια είναι έγκυος

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία μαθαίνει πως η Ξένια είναι έγκυος

Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ασπασία μαθαίνει πως η Ξένια είναι έγκυος

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Ιουλία εξηγεί στον Στάθη πως δεν έχει καμία απαίτηση από κείνον σε σχέση με την εγκυμοσύνη της, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος και ο Ισίδωρος προσπαθούν να συμβιβάσουν την κατάσταση ανάμεσα στη Μαρίνα και την Αμαλία, αλλά οι δύο γυναίκες παραμένουν ψυχραμένες.

Η Λουκία δείχνει ξεκάθαρα στον Λυκούργο πως ενδιαφέρεται για εκείνον και η Χάιδω ζηλεύει πάρα πολύ. Ο Κουράκος ζητάει από τη Δήμητρα να αψηφήσουν τους πάντες και να συγκατοικήσουν.

Μια νέα επαγγελματική πρόταση έρχεται να ταράξει τη ζωή της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος μετράει αντίστροφα μέχρι την απόλυσή του από το στρατό.

Ο Δημοσθένης πασχίζει να μάθει ποια είναι η σχέση ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Ελένη Καραλή – τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη.

Τέλος η Ασπασία, από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, ενημερώνεται για την ύπαρξη της Ξένιας και την εγκυμοσύνη και όπως είναι λογικό βγαίνει εκτός των ορίων της.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Κυριακής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό