Η γη της ελιάς: Η Ασπασία τρελαίνεται με τον Ορέστη – Βλέπει τον Κίμωνα

Η γη της ελιάς: Η Ασπασία τρελαίνεται με τον Ορέστη – Βλέπει τον Κίμωνα

Η γη της ελιάς επιστρέφει με τον Γ’ κύκλο στον οποίο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και την ομηρία στο σπίτι του Ισίδωρου.

Από την άλλη όπως αποκαλύπτεται και στο trailer, ο Ορέστης θα αποκαλύψει την ταυτότητά του και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρέθηκε στη Μάνη.

Ο Ορέστης αρχικά αποκαλύπτει πως έχει την καρδιά του Κίμωνα στη Δήμητρα. Η κοπέλα σοκάρεται και απομακρύνεται από αυτόν καθώς της είναι περίεργη η κατάσταση. Τι θα γίνει όμως με Ασπασία και Δημοσθένη;

Μετά από προτροπές της Δήμητρας, ο Ορέστης θα καταλήξει στο σπίτι των Καπερνάρων για να τους πει την αλήθεια για την καρδιά του Κίμωνα.

Εκείνοι, ήδη αναστατωμένοι μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Δημοσθένης ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του, θα συνταραχτούν από αυτό που θα τους πει. Δείχνοντάς τους την τομή στο στήθος ο Ορέστης τους λέει πως έχει την καρδιά του παιδιού τους που σκοτώθηκε.

Η Ασπασία συγκινημένη πέφτει στην αγκαλιά του. Από την άλλη και ο Δημοσθένης δε μπορεί να συνέλθει από το σοκ ενώ παράλληλα νιώθει νέες τύψεις καθώς προσπάθησε να σκοτώσει τον Ορέστη και κατά μία έννοια για ακόμη μία φορά τον γιο του.

Μετά από την αλήθεια, η Ασπασία έρχεται πιο κοντά με τον Ορέστη. Οι δυο τους περνάνε συνέχεια χρόνο μαζί και η Ασπασία του φέρεται σα να είναι ο γιος της καθώς βλέπει τον Κίμωνα σε αυτόν.

Όμως και ο Ορέστης βλέπει στην Ασπασία τη μητέρα που ποτέ δεν είχε. Οι δυο τους παθαίνουν μια επικίνδυνη εμμονή ο ένας με τον άλλον…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό