Η γη της ελιάς: Η Ειρήνη στοχοποιεί την Αρετή για την σεξουαλική επίθεση – Χαμός με Εύα – Στάθη

Η γη της ελιάς: Η Ειρήνη στοχοποιεί την Αρετή για την σεξουαλική επίθεση – Χαμός με Εύα – Στάθη

Άκρως ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση  με τον 2ο κύκλο της σειράς να ανταμείβει έως τώρα τις προσδοκίες, ενώ απ’ ότι φαίνεται τα… καλύτερα έρχονται!

Όπως διαβάσατε στο Sportimeο Κουράκος πιάνει την Ιουλία με τον Στάθη στο κρεβάτι, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Ειρήνη, μετά την ερωτική απόρριψη που δέχεται από τον Φίλιππο, τον συκοφαντεί ως βιαστή και δέχεται σκληρή επίθεση από την Βασιλική και τη Χάιδω, ενώ, προσπαθώντας να καλύψει τη βρώμικη πράξη της, ενοχοποιεί την Αρετή, ότι αυτή την έβαλε να το κάνει. Η αποκάλυψη ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη θα γκρεμίσει όλα τα σχέδιά της.

Η ίδια λοιπόν θρασύτατα επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή των δύο γυναικών. Παράλληλα, προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά τον Στάθη, προσδοκώντας σε μια επανασύνδεση, καθώς αγνοεί πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά.

Την ίδια ώρα, μαθαίνει από την Αναστασία ότι ο Θανάσης τριγυρίζει στην Αερόπολη και ταράζεται.

Από την μεριά του, ο Στάθης με την Εύα συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και τα αίματα ανάβουν. Τσακώνονται άγρια και γίνονται θέαμα σε όλη την Αερόπολη. Η Εύα αδυνατεί να αποδεχθεί πως την εγκατέλειψε με τόσο χοντροκομμένο τρόπο.

Από ‘κει και πέρα, οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη όλο και μεγαλώνουν, καθώς η κόρη του Ειρήνη λέει στον οικογένειά της ότι η Αρετή την έβαλε να πάει στο αστυνομικό τμήμα να κατηγορήσει τον Φίλιππο για βιασμό, ρίχνοντας όλη την ευθύνη σε εκείνη.

Τέλος, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία του Δημοσθένη και αυτή του Κεφαλά στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες αιματηρές απώλειες, που προκαλούν τρόμο στον Κωνσταντίνο, καθώς φοβάται απρόβλεπτες συνέπειες για τις βρόμικες δουλειές τους και τη διάλυση της «καθωσπρέπει» βιτρίνας τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό