Η γη της ελιάς: Η Ευτυχία έτοιμη να μπει φυλακή για το φονο του Ανέστη

Η γη της ελιάς: Η Ευτυχία έτοιμη να μπει φυλακή για το φονο του Ανέστη

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στη σειρά «Η γη της ελιάς» στο Mega με την Ευτυχία να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών λόγω της δολοφονίας του Ανέστη.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να είναι σαρωτική στην τηλεθέαση για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Στο Sportime έχετε ήδη διαβάσει για το πως ο Δημοσθένης προσπαθεί να τελειώσει τη Μυρτάλη επαγγελματικά. Αυτή όμως δε θα είναι η μόνη εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια.

Η Ευτυχία τρώγεται από τις τύψεις της για τον φόνο του Ανέστη. Παρότι η Άννα προσπαθεί να την πείσει να μη μιλήσει σε κανέναν για αυτό η Ευτυχία έχει αποφασίσει πως θα μιλήσει στον Κουράκο και θα παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Δημοσθένης συνομιλεί με τη Μυρτάλη και μένει έκπληκτος από αυτά που του ζητάει η κοπέλα. Ωστόσο ξέρει πως πρέπει να της κάνει τα χατίρια προκειμένου να την έχει με το μέρος του.

Η Μυρτάλη στο μεταξύ συμπεριφέρεται σα να μην ήταν αυτή η αιτία του χωρισμού της από τον Χρήστο και τον βρίσκει ζητώντας του και τα ρέστα για το απότομο τέλος στη σχέση τους. Ο Χρήστος δε μπορεί να πιστέψει την κοπέλα και τη συμπεριφορά της και γίνεται έξαλλος μαζί της.

Στο μεταξύ ο Στάθης, γίνεται μάρτυρας σε ένα περιστατικό το οποίο θα εξελιχθεί σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα…

Για όλες τις εξελίξεις από την Γη της ελιάς και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό