Η γη της ελιάς: Η Ιουλία οδηγεί τον Στάθη να χωρίσουν ξανά – Η Αθηνά παραλίγο να πεθάνει

Η γη της ελιάς: Η Ιουλία οδηγεί τον Στάθη να χωρίσουν ξανά – Η Αθηνά παραλίγο να πεθάνει

Ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση  με τον 2ο κύκλο της σειράς να υπόσχεται πολλά περισσότερα που θα ανατρέψουν όλα όσα γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό.

Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά, έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου.

Οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία ενώ ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού».

Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους.

Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος ψάχνει και βρίσκει ένα νέο χώρο για το κλαμπ και μετά από συζήτηση με τον Δημοσθένη, παίρνει το «οκ» για να συνεχίσει.

Ενώ παράλληλα ο δεύτερος είναι σε επαφή με την Μαργαρίτα, που του δίνει αναφορές για τα όσα γίνονται στον ελαιώνα με την Αρετή.

Μάλιστα ενημερώνει και τον Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό