Η γη της ελιάς: Ιερόδουλη η κόρη Ιουλίας – Στάθη

Η γη της ελιάς: Ιερόδουλη η κόρη Ιουλίας – Στάθη

Αυλαία έριξε ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Γη της Ελιάς» με ένα διπλό, συγκλονιστικό επεισόδιο.

Οι συντελεστές αποχαιρετήσαν τους τηλεθεατές και έδωσαν ραντεβού για το φθινόπωρο μιας και η αγαπημένη σειρά του MEGA έχει πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με συναρπαστικό τρόπο στην Αρεόπολη, εκεί όπου Ιουλία και Στάθης θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο με τις δυσκολίες να συνεχίζονται για το πολυσυζητημένο ζευγάρι.

Μάλιστα, αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε, ήταν η κρυφή εγκυμοσύνη της Ιουλίας που αποτέλεσε και τον λόγο για να φύγει άμεσα για την Αθήνα.

Πλέον η Ιουλία ψάχνει απεγνωσμένα τη χαμένη κόρη της, όμως το γεγονός ότι δόθηκε για υιοθεσία πριν από περίπου 25 χρόνια, κάνει δύσκολη την ανεύρεση της.

Τελικά, η προσπάθεια τους να την εντοπίσουν αποδίδει καρπούς και σε αυτό θα συνεισφέρει σημαντικά ο Δημοσθένης με τις σκοτεινές του γνωριμίες στον υπόκοσμο.

Η αναζήτηση όμως θα έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα, καθώς Στάθης και Ιουλία ανακαλύπτουν πως η χαμένη κόρη τους, ονομάζεται Αριάδνη, ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας.

Αυτό το νέο θα φέρει ένα δυνατό χτύπημα στο ζευγάρι που το μόνο που το νοιάζει πλέον, είναι βγάλουν την κόρη τους από τον βούρκο στον οποίο έχει περιέλθει.

Η Αριάδνη από την πλευρά της όμως, αγνοεί την ύπαρξη των γονέων της και η ένωση δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό