Η γη της ελιάς: Νομίζουν πως ο Στάθης έχει δεσμό με την κόρη του – Σπάει στο ξύλο τον πρώην της

Η γη της ελιάς: Νομίζουν πως ο Στάθης έχει δεσμό με την κόρη του – Σπάει στο ξύλο τον πρώην της

Η Γη της ελιάς επέστρεψε με τον Γ’ κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα έχει νέες ραγδαίες εξελίξεις, με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει να δείχνουν πως τα προσεχή επεισόδια θα είναι καθηλωτικά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νομίζουν πως ο Στάθης έχει δεσμό με την κόρη του – Σπάει στο ξύλο τον πρώην της

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, η Αριάδνη εμφανίζεται στην Αρεόπολη, όπου και έχει καταφύγει προκειμένου να γλιτώσει από τον πρώην σύντροφο της.

Σε αυτό φυσικά θα την βοηθήσει ο πατέρας της, Στάθης Καπερνάρος, ο οποίος θα έχει με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να συστηθεί καλύτερα με τα χαμένη κόρη του.

Τα πάντα θα φτάσουν στα αυτιά του Στάθη, όταν ο ντετέκτιβ ενημερώνει την Ιουλία πως η Αριάδνη δεχόταν άγρια κακοποίηση από τον πρώην της.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς αρχίζει να ντρέπεται για την καλεσμένη του πατέρα της, μη γνωρίζοντας πως είναι αδελφή της.

Ο Στάθης σύντομα θα την γνωρίσει και στον Λυκούργο και δεν θα αργήσει η ώρα που το χωριό θα τον κουτσομπολεύει για την παρουσία της νεαρής κοπέλας στο πλευρό του.

Σύντομα, ο αδίστακτος Στράτος θα μάθει ότι η Αριάδνη κρύβεται στη Μάνη και θα ψάξει να τη βρει. Για κακή του τύχη όμως θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στάθη, που θα του επιτεθεί πολύ άσχημα!

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Παρασκευής:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό