Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης πιστεύει πως Δημοσθένης και Μυρτάλη έχουν σχέση – Χάιδω και Βασιλική τσακίζουν την Ειρήνη

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης πιστεύει πως Δημοσθένης και Μυρτάλη έχουν σχέση – Χάιδω και Βασιλική τσακίζουν την Ειρήνη

Συγκλονίζει η συνέχεια της σειράς «Η γη της ελιάς» που παρακολουθούμε από το κανάλι του Mega Channel και είναι από εκείνες που ξεχωρίζουν, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις στην τηλεθέαση.

Διαβάζοντας το Sportime ενημερωθήκατε ήδη για τον Δημοσθένη που δανείζει στη Μυρτάλη και τον Στάθη που βγάζει όπλο στον Ρουφουλέα, αλλά και για την πρωταγωνίστρια από την Γη της ελιάς που ρίχνει το Instagram με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Παρακάτω θα μάθετε τη συνέχεια στο σήριαλ που καθηλώνει.

Επεισόδιο 65 (Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου): Η Μυρτάλη κάνει μία ακόμα φιλότιμη προσπάθεια να προσεγγίσει τη Μαρίνα, η οποία δείχνει να κάμπτεται από την αγάπη της φίλης της. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης παρεξηγεί την επίσκεψη του Δημοσθένη στο σπίτι της Μυρτάλης και της κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.

Ο Σωκράτης δείχνει να μην είναι σίγουρος για την απόφαση που έχει πάρει σχετικά με τη μικρή Αγγελική. Η Ειρήνη επιμένει στο ψέμα της και αντιμετωπίζει την οργή της Χάιδως αλλά και της Βασιλικής.

Η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Στάθη, αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η Ιουλία λέει ψέματα στον Κουράκο προκειμένου να συναντήσει τον Στάθη. Αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με τον Στάθη, χωρίς εμπόδια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό