Η γη της ελιάς: Ο Χρήστος πιάνει στο κρεβάτι σε ακατάλληλες σκηνές Μυρτάλη και Αλέξη

Η γη της ελιάς: Ο Χρήστος πιάνει στο κρεβάτι σε ακατάλληλες σκηνές Μυρτάλη και Αλέξη

Γεμάτα αποκαλύψεις και συγκρούσεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από τη Μάνη σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη και ο Δημοσθένης τελειώνει τον Στάθη από το ψηφοδέλτιο, ωστόσο αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Η ίδια θα ζητήσει τη συμπαράσταση του Χρήστου, με τους δυο τους ωστόσο να έχουν έναν πολύ έντονο καβγά. Έτσι, ο νεαρός απογοητεύεται και σε συνδυασμό με όσα έχουν προηγηθεί, νιώθει ότι η σχέση τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Οι σκέψεις του, βέβαια, θα επιβεβαιωθούν με το χειρότερο τρόπο. Κάποια στιγμή, γυρίζει στο σπίτι όπου τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Πιάνει στο κρεβάτι που κοιμάται ο ίδιος με τη Μυρτάλη εκείνη και τον Αλέξη να κάνουν έρωτα!

Αρχικά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και στη συνέχεια εξοργίζεται με όσα αντίκρισε. Τότε διαπιστώνει πως του είχε πει ψέματα και όταν τους είδε να κολυμπούν αγκαλιά στη πισίνα του σπιτιού.

Εν συνεχεία, εκμυστηρεύεται τα πάντα στην ξαδέλφη του, την Ισμήνη, ενώ αποφασίζει να μην δώσει καμία ευκαιρία στη Μυρτάλη να του εξηγήσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό