Η γη της ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί τους απαγωγείς του παιδιού του – Στη φυλακή η Κατερίνα

Η γη της ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί τους απαγωγείς του παιδιού του – Στη φυλακή η Κατερίνα

Καθηλωτική συνεχίζεται η γη της ελιάς και στον δεύτερο κύκλο της ο οποίος συνεχίζει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον αλλά και την τηλεθέαση στα ύψη.

Η οικογένεια Στεφανέα παραμένει στο επίκεντρο των εξελίξεων με το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, τον Φίλιππο με τη Βασιλική, να έχουν πολλές δυσκολίες ακόμη μπροστά τους μέχρι να βρουν την ευτυχία.

Η Κατερίνα πείθει τη Χάιδω αλλά και όλους γύρω της ότι πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια και πρέπει να κάνει επέμβαση στην Ιαπωνία. Έτσι η Χάιδω ξεκινάει έρανο για χάρη της.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική. Η Κατερίνα είναι ναρκομανής και χρειάζεται τα λεφτά μόνο για τις καταχρήσεις της.

Δε διστάζει λοιπόν να βάλει κακοποιούς να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου προκειμένου να τους ζητήσουν λύτρα. Η απόπειρα απαγωγής γίνεται όμως δε θα είναι επιτυχής με το περιστατικό να καταγγέλλεται στην αστυνομία.

Όμως οι κινήσεις της Κατερίνας αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Αφού έχει φύγει από τη Μάνη οι καταχρήσεις της γίνονται γνωστές σε Φίλιππο και Βασιλική όπως και οι ύποπτες κινήσεις της.

Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί τον κίνδυνο που διατρέχει η κόρη του. Επιστρέφει σπίτι και εκεί βρίσκει ξανά τους κακοποιούς σε νέα απόπειρα απαγωγής. Δε διστάζει λεπτό και παίρνοντας την καραμπίνα του τους αναγκάζει σε φυγή.

Πυροβολεί μάλιστα το αμάξι τους αλλά και έναν εξ αυτών με την αστυνομία να φτάνει λίγο αργότερα στο σημείο και να τους συλλαμβάνει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό