Η γη της ελιάς: Ο Ορέστης βάζει τέλος στο Δημοσθένη

Η γη της ελιάς: Ο Ορέστης βάζει τέλος στο Δημοσθένη

Ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς» spoiler.

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση, ενώ όσα αναμένονται στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμη μεγαλύτερα νούμερα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Ορέστης βάζει τέλος στον Δημοσθένη

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Μάνη, ο Δημοσθένης θα βρεθεί για τους λάθος λόγους στο επίκεντρο, με τον Ορέστη να είναι ο άνθρωπος που θα βάλει τέλος στα σκοτεινά σχέδια του.

O Ορέστης Αντωνιάδης είναι ένας μυστηριώδης άνδρας τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και θα φτάσει στην Αρεόπολη για να ανατρέψει τα πάντα.

Σύντομα θα τον δούμε να πηγαίνει στο νεκροταφείο, προκειμένου να βρει τον τάφο του Κίμωνα, κάτι που φανερώνει πως οι δύο είχαν κάποια σύνδεση στο παρελθόν.

Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια για τον θάνατο του Κίμωνα, είναι ο πατέρας του, ο Δημοσθένης, με τον Ορέστη να γίνεται σκιά του και να παρακολουθεί όλες του τις κινήσεις.

Μάλιστα, ο Ορέστης θα είναι ο άνθρωπος που θα φροντίσει να αποκαλυφθούν όλα τα εγκλήματα τα οποία έχει διαπράξει ο Δημοσθένης και δεν θα σταματήσει μέχρι να συμβεί αυτό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό