Η γη της ελιάς: Ο Σωκράτης «κλέβει» την μικρή Αγγελική – «Είναι κόρη μου»

Η γη της ελιάς: Ο Σωκράτης «κλέβει» την μικρή Αγγελική – «Είναι κόρη μου»

Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται με νέες περιπέτειες αφού στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καταφτάσει στη Μάνη ο πατέρας της μικρής Αγγελικής που τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας.

Ωστόσο, στην αρχή τουλάχιστον δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αφού και ο ίδιος δε γνωρίζει ότι ο έρωτας του με την Αντιγόνη είχε ως αποτέλεσμα την μικρή Αγγελική.

Έτσι ο Σωκράτης Δρακόπουλος, ένας επιχειρηματίας που ζει και εργάζεται στη Σουηδία θα βρεθεί στη Μάνη προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους ελαιοπαραγωγούς για να κάνει εξαγωγές λαδιού.

Κάποια στιγμή ο νεαρός επιχειρηματίας θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αντιγόνη και εκείνη όπως είναι φυσικό, θα ταραχτεί! Η ίδια εξηγεί ότι βρέθηκε εκεί γιατί είναι η οικογένειά της και ότι είναι η γιατρός της πόλης, αλλά σταματάει εκεί.

Η βιολογική  μητέρα της Αγγελικής δεν θα πει τίποτα περισσότερο αλλά με τον καιρό ο Σωκράτης θα καταλάβει ότι εκείνη κάτι κρύβει και θα αργήσει να το ψάχνει, ώσπου ανακαλύπτει ότι η Αντιγόνη αμέσως μετά τον χωρισμό τους γέννησε ένα κοριτσάκι.

Μόλις αντιληφθεί ότι πρόκειται για το δικό του παιδί, θα το διεκδικήσει! Μάνος και Μαρίνα διαλύονται ενώ η παράνομη υιοθεσία θα βγει στο φως στη δραματική σειρά του MEGA.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό