Η γη της ελιάς: Προσπαθούν να βιάσουν την Βασιλική – Στη φυλακή ο Φίλιππος

Η γη της ελιάς: Προσπαθούν να βιάσουν την Βασιλική – Στη φυλακή ο Φίλιππος

Δυναμικά έχει αρχίσει η γη της ελιάς και τη φετινή χρονιά, με τα επόμενα επεισόδια να υπόσχονται μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Συγκεκριμένα στη σειρά του Mega, θα δούμε τη Βασιλική και τον Φίλιππο να φέρονται πολύ ώριμα για την ηλικία τους και να δείχνουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Έτσι αποφασίζουν ότι δε θα αφήσουν κανέναν μπει ανάμεσα τους και να τους χωρίσει ξανά, είτε να τους κάνει να συγκρουστούν.

Για να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους, κανονίζουν μία νυχτερινή βόλτα, ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε καλά και φτάνουν σε σημείο να τσακωθούν, κάτι που κάνει το Φίλιππο να φύγει από το μαγαζί που βρίσκονται.

Από κει και πέρα, τα όσα γίνονται είναι σοκαριστικά, αφού ένας άνδρας πλησιάζει τη Βασιλική προκειμένου να φλερτάρει μαζί της.

Εκείνη δεν του δίνει σημασία και έτσι αυτός της ρίχνει ένα χάπι στο ποτό που πίνει, κάτι που την κάνει να ζαλίζεται μετά από λίγα λεπτά.

Αυτός την πιάνει και τη μεταφέρει με προσοχή στο αυτοκίνητο του, θέλοντας να τη βιάσει, ωστόσο είναι τυχερή αφού ο Φίλιππος έχει αποφασίσει να επιστρέψει.

Βλέπει τον άντρα και του κάνει επίθεση και στη συνέχεια όσοι βρίσκονται στο σημείο, καλούν την αστυνομία.

Πλέον ο Φίλιππο συλλαμβάνεται και κινδυνεύει με φυλάκιση, λόγω της ιστορία για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Καπερνάρου.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις στις οποί- ες υποβάλλεται δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Τότε, ενημερώνεται σχετικά ο Κουράκος, ο οποίος υποψιάζεται ότι ο μυστηριώδης άντρας τής έδωσε το χάπι του βιασμού και διατάζει να εξεταστούν προσεκτικά όλα τα βίντεο από το εσωτερικό του μπαρ.

Όπως και γίνεται. Έτσι, η αλήθεια έρχεται στο φως και ο Φίλιππος αφήνεται ελεύθερος.

Για περισσότερη γη της ελιάς, πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό