Η Γη της Ελιάς: Σοκ με την Αρετή – Πέφτει από τη σκάλα και την τρέχουν στο νοσοκομείο!

Η Γη της Ελιάς: Σοκ με την Αρετή – Πέφτει από τη σκάλα και την τρέχουν στο νοσοκομείο!

Η Ισμήνη καταφέρνει προς στιγμήν να ξεφύγει από τον ληστή στη σειρά Η Γη της Ελιάς αλλά εκείνος την πιάνει και ζητάει να του πει που είναι το χρηματοκιβώτιο. Αφού πάρει όλο το περιεχόμενο προσπαθεί να τη σκοτώσει. Ο Χρήστος πλησιάζει στο σπίτι και ακούει την Ισμήνη. Bλέπει τον ληστή, γίνεται πάλη, καταφέρνει να τον αφοπλίσει από το μαχαίρι, αλλά ο τύπος του ξεφεύγει.

Ο Στάθης μένει άναυδος όταν η Ιουλία του αποκαλύπτει πως μπορεί να έχουν μια κόρη! Η Δήμητρα δέχεται να δει τον Ορέστη στο σπίτι της κι εκείνος απολογείται. Η Ισμήνη κατηγορεί τον Κωνσταντίνο πως η επίθεση που δέχτηκε έγινε εξαιτίας του.

Ο Χρήστος φιλάει την Αφροδίτη κι εκείνη ανταποκρίνεται με πάθος αφού το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο. Η Βασιλική υποχρεώνει την Αρετή σε μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις. Την επόμενη ημέρα η Ασπασία και ο Δημοσθένης βρίσκουν τον Ορέστη να αφήνει λουλούδια στον τάφο του Κίμωνα.

Απορημένοι τον ρωτάνε τι κάνει εκεί. Εκείνος τους αγκαλιάζει και αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό! Η Αρετή είναι στο μαγαζί της και κάνει δουλειές. Ξαφνικά πέφτει από τη σκάλα κάτω λιπόθυμη, μπροστά στα μάτια της έντρομης Χρυσούλας.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό