Η γη της ελιάς: Τέλος η Αλκμήνη – Αυτή την δολοφονεί

Η γη της ελιάς: Τέλος η Αλκμήνη – Αυτή την δολοφονεί

Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της με τα επόμενα επεισόδια να συναρπάζουν.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα δούμε πάρα πολλά, εκεί όπου η Αλκμήνη θα ρίξει τους τίτλους τέλους της με έναν δραματικό τρόπο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος η Αλκμήνη – Αυτή την δολοφονεί

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, τόσο η Αντωνία όσο και η Αλκμήνη θα είναι αυτές που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται στην Αρεόπολη.

Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως θα κάνουν τις σχέσεις των δύο γυναικών ακόμη πιο δύσκολες με αποτέλεσμα τα πράγματα να πάρουν μια περίεργη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Τηλεθεατής, η Αλκμήνη θα πέσει νεκρή από το φονικό χέρι της μέχρι πρότινος συντρόφου της, Αντωνίας.

Αυτός που όμως δεν θα αντέξει από αυτή την εξέλιξη και θα καταρρεύσει, θα είναι ο Ορέστης που είναι πλέον γεμάτος από τύψεις για ότι έχει συμβεί.

Δεν μπορεί να δεχθεί πως δεν κατάφερε να προστατέψει την Αλκμήνη και μάλιστα θα τον δούμε να γίνεται ράκος και να μαζεύει τα πράγματα του προκειμένου να φύγει άμεσα από την Μάνη και την Αρεόπολη.

Ο Ορέστης δεν αντέχει να μείνει ούτε λεπτό σε αυτόν τον τόπο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό