Η γη της ελιάς: Τέλος ο Ιάκωβος – Αφήνει τα πάντα στην Ιουλία

Η γη της ελιάς: Τέλος ο Ιάκωβος – Αφήνει τα πάντα στην Ιουλία

Άκρως ανατρεπτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega Γη της ελιάς.

Η ιστορία αγάπης και εκδίκησης στη μαγευτική Μάνη τη περασμένη τηλεοπτική σεζόν σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα και ήδη έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη στο Sportimeη Κατερίνα φλερτάρει τον Αλέξη όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα καθηλώσει τους πάντες.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Ιάκωβος – Αφήνει τα πάντα στην Ιουλία

Μια δυσάρεστη είδηση θα έρθει να σοκάρει την οικογένεια των Βρεττάκων που θα βιώσει εξαιρετικά δύσκολες και δραματικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, μια μυστηριώδης γυναίκα, θα πλησιάσει τον Λυκούργο και θα του ανακοινώσει πως ο επιστήθιος φίλος του, ο Ιάκωβος, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο δικηγόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και είναι αυτός που πλέον θα πρέπει να μεταφέρει στους συγγενείς του, την είδηση πως ο Ιάκωβος δεν είχε πάει στην Ισπανία για κάποια δουλειά αλλά για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Ο Λυκούργος ζητάει από τον Ισίδωρο να μαζέψει όλη του την οικογένεια, όπου και ανακοινώνει την δυσάρεστη είδηση, που σοκάρει τους πάντες και ιδίως την Ιουλία και την Μυρτάλη που του είχαν μεγάλη αδυναμία.

Έπειτα θα γίνει το άνοιγμα της διαθήκης του, μέσα από την οποία αφήνει τα πάντα στην Ιουλία, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο της.

Εξαίρεση μόνο αποτελεί το σπίτι στην Ισπανία, το οποίο αφήνει στον Στέφανο Καπερνάρο, ο οποίος θα παραμείνει στην Ιβηρική με την ίδια δουλειά και τον ίδιο μισθό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό