Η γη της ελιάς: Το σχέδιο της Αλκμήνης για να τα ξαναφτιάξουν Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Η γη της ελιάς: Το σχέδιο της Αλκμήνης για να τα ξαναφτιάξουν Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Άκρως ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάς.

H πετυχημένη σειρά μυθοπλασίας συνεχίζει να βρίσκεται στα ψηλά πατώματα στην τηλεθέαση, ενώ όσα έρχονται υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερα νούμερα, καθώς μέσα από το Sportime διαβάσατε για την δολοφονία που ανατρέπει τα πάντα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το σχέδιο της Αλκμήνης για να τα ξαναφτιάξουν Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Από ‘κει και πέρα, η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν.

Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο.

Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει.

Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό