Η ΙΚΕΑ ανακαλεί κεφτεδάκια λαχανικών

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί κεφτεδάκια λαχανικών

Με ανακοίνωσή της η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές να αποφύγουν κατεψυγμένα κεφτεδάκια λαχανικών – με ημερομηνία λήξης 26/10/2022 – καθώς ενδέχεται να βρεθούν σε αυτά κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής.

Η ανακοίνωση της ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με ημερομηνία λήξης 26-10-2022 να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων, λόγω πιθανής ύπαρξης κομματιών πλαστικού στο προϊόν. Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να επιστραφεί σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Υπέπεσε στην αντίληψή μας πως ενδέχεται κομμάτια πλαστικού από μια σπασμένη γραμμή παραγωγής να έχουν προσμειχθεί σε ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ HUVUDROLL 1000g με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Συνεπώς, τα προϊόντα με αυτή την ημερομηνία λήξης ανακαλούνται.

Η ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων που προσφέρουμε είναι η βασική μας προτεραιότητα. Θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που παράγονται με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και ποιότητα των τροφίμων, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να τα εμπιστεύονται.

Η ΙΚΕΑ ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Επιστροφών και Αλλαγών του καταστήματος ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ikea.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό