Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο J2US με ένα σχόλιο καρφί για τη θέση της στο σόου. Όσα απάντησε ο Κοκλώνης

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο J2US με ένα σχόλιο καρφί για τη θέση της στο σόου. Όσα απάντησε ο Κοκλώνης

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο J2US μετά απ’ όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τις φήμες περί αντικαταστάτριας.

Ο Νίκος Κοκλώνης λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου Live για τη φετινή σεζόν υποδέχτηκε την Κατερίνα Στικούδη από τα backstage η οποία και φέτος θα μεταδίδει όσα συμβαίνουν πριν και μετά τις εμφανίσεις των ζευγαριών στη σκηνή.

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο J2US μετά απ’ όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τις φήμες περί αντικαταστάτριας. Ο Νίκος Κοκλώνης λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου Live για τη φετινή σεζόν υποδέχτηκε την Κατερίνα Στικούδη από τα backstage η οποία και φέτος θα μεταδίδει όσα συμβαίνουν πριν και μετά τις εμφανίσεις των ζευγαριών στη σκηνή.
«Όλο το καλοκαίρι ξέρεις τι άκουσα για τη θέση σου; Ποια θα κάτσει, ποια θα παρουσιάζει και τι θα γίνει, δεν φαντάζεσαι… Κάποια μπορώ να τα πω, κάποια δεν μπορώ», σχολίασε όλο νόημα ο Νίκος Κοκλώνης μετά από όσα γράφτηκαν περί αντικαταστάτριας στα backstage του J2US.
Και η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Είναι καλό να βάζεις στόχους και να θέλεις να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου» είπε όλο νόημα για όσους θέλησαν να βρεθούν στη θέση της και συμπλήρωσε: «εγώ ξέρω ότι είμαι εδώ μαζί σου και πάλι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί φέτος είναι μια υπερπαραγωγή το σόου».

Net-time.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό