Η Κεντρική Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη (+βίντεο)

Η Κεντρική Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη (+βίντεο)

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Αθήνα  πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Κεντροαριστεροί ψηφοφόροι τόσο από την παλιά όσο και από τη νεότερη γενιά κατέκλυσαν το Gazi Hall, για να ακούσουν τον ευρωβουλευτή της ΕΛΙΑΣ και υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστερά Νίκο Ανδρουλάκη, εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Κόσμος στην αίθουσα παρακολουθεί την κεντρική ομιλία του υποψήφιου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκου Ανδρουλάκη (ΔΕΝ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ) στην Αθήνα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο, με ευρωβουλευτές, αλλά και νέους που ζουν στο εξωτερικό να μιλάνε για τον Νίκο Ανδρουλάκη και να αναφέρουν τους λόγους που τον στηρίζουν.

«Η πολιτική είναι μια προσφορά ανιδιοτελή», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα με τις κοινοβουλευτικές ομάδες, λέγοντας ότι την τελική απόφαση θα την πάρουν οι δεκάδες χιλιάδες που θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κεντροαριστεράς. «Εμένα η μάνα μου δεν με γέννησε ούτε υπουργό ούτε πρόεδρο. Είμαι ένας από εσάς».

Διακόπηκε πολλές φορές από χειροκροτήματα και συνθήματα που φώναζαν «Νίκο μαζί για στη νέα εποχή», για να απαντήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης «ελπίζω στις 20 Νοέμβρη να μην με αφήσετε μόνο μου».

Δείτε την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό