Η Lavipharm με το Algon® στήριξε τον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό»

Η Lavipharm με το Algon® στήριξε τον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό»

HLavipharmσυμμετείχε ως χορηγός με το ελληνικό αναλγητικόAlgon® στον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό». Ο Αγώνας Δρόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των τμημάτων μπάσκετ «Champs» του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Στον Αγώνα Δρόμου «Τρέχουμε για τον αυτισμό»,οι εργαζόμενοι της Lavipharmέδωσαν δυναμικό «παρών» λαμβάνοντας μέρος στη διαδρομή των 5km και τρεις σε αυτή των 10Km, μεταδίδοντας με χαμόγελο το μήνυμα αλληλεγγύης της ημέρας. Η διοργάνωση ξεκίνησε με την παιδική διαδρομή 1Km, όπου τα παιδιά έδωσαν με το δικό τους τρόπο για άλλη μια φορά ένα αγνό κι αληθινό μάθημα φιλίας κι ομαδικότητας, όπου όλοι είναι ίσοι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να αφήσουν το στίγμα από την παλάμη τους σε έναν μεγάλο μουσαμά με τα χρώματα του αυτισμού, ως ένδειξη συμπαράστασης, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο καμβά συμπερίληψης και αλληλεγγύης. Με τη χορηγία στον Αγώνα Δρόμου «Τρέχουμε για τον αυτισμό», η Lavipharm συμμετέχει ενεργά με το Algon® στην προσπάθεια ισότιμης ενσωμάτωσης των ατόμων με αυτισμό σε όλες της πτυχές της κοινωνικής ζωής.

Τον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» διοργάνωσαν από κοινού ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού, τοπικοί Σύλλογοι και η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.).

Με πορεία 112 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός φαρμακευτικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό