Η Lavipharm στην Έκθεση CPhI World wide 2022 «At the heart of Pharma»

Η Lavipharm στην Έκθεση CPhI World wide 2022 «At the heart of Pharma»

– Η Lavipharm συμμετείχε για μία ακόμα φορά στη CPhIWorldwide 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο της φαρμακευτικής βιομηχανίας παγκοσμίως, η οποία αποτελεί το σημείο συνάντησης χιλιάδων επαγγελματιών του χώρου από όλο τον κόσμο.Η έκθεση υλοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από 1 έως 3 Νοεμβρίου με φυσική παρουσία, ενώ διαδικτυακά ξεκίνησε από τις 28Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσειέως τις 18Νοεμβρίου 2022.

Το «παρών» στη Διεθνή Έκθεση CPhIWorldwide έδωσαν περισσότεροι από 2.500 εκθέτες από 170 χώρες για να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα του φαρμάκου. Μετά από δύο χρόνια αυστηρών περιορισμών λόγω της πανδημίας, η CPhI παρουσίασε σημαντική αύξηση στον αριθμό των συμμετεχόντων, κυρίως από χώρες εκτός Ευρώπης.

Η Lavipharm έλαβε μέρος στηCPhIWorldwide2022 ως εκθέτης, και το περίπτερό της προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Οι παρευρισκόμενοιενημερώθηκαν από τα στελέχη της Lavipharm για το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων κι υπηρεσιών στο χώρο του φαρμάκου με αιχμή του δόρατος τα διαδερμικά συστήματα χορήγησης. Πρόκειται για ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Lavipharm, καθώς διαθέτει ένα από τα ελάχιστα εργοστάσια στον κόσμο που έχουν δυνατότητα ανάπτυξης και παραγωγής διαδερμικών συστημάτων, τα οποία εξάγει σε πολλές χώρες εδώ και 3 δεκαετίες.

«Η συμμετοχή μας στη CPhIWorldwide 2022 αποτέλεσε για μία ακόμη χρονιά μία σημαντική ευκαιρία για τη Lavipharm να αναδείξειμε επιτυχία την καινοτομία, την ποιότητα των φαρμακευτικών τηςπροϊόντων, τη συνεχή επέκταση του portfolio τηςκαι την τεχνογνωσία που διαθέτει από την πολυετή πορεία της. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και την επόμενη χρονιάστη Βαρκελώνη,στη CPhIWorldwide 2023», δήλωσε ο κ.Παναγιώτης Γιαννουλέας, ChiefOperatingOfficer&Country Manager της Lavipharm.

Η Lavipharm, με ιστορία111ετών,  είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένοςφαρμακευτικός ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό