Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο – Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο – Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Μετά απ’ την έκρηξη ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία στη σειρά Η Μάγισσα, το κρύο και η καταχνιά έχει καταπιεί τη Μάνη αλλά κι ολόκληρη την Ευρώπη. Πείνα, τρόμος, λιμός… οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονται σε πόλεμο.

Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, ύστερα από πρόταση της Γερακίνας θα δώσει τέλος σε μια αντιπαλότητα που δε θα είχε κανέναν νικητή αλλά ένας παράνομος έρωτας θα γεννηθεί και μαζί του θα φέρει τον όλεθρο στον πύργο των Λασκαραίων.

Ο γάμος του Τζανή και της Κερασίνας πραγματοποιείται χωρίς εμπόδια. Ο Σπήλιος δεν καταφέρνει να βρει τον θησαυρό ενώ η συμμαχία του με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μαριόλη.

Η Μεταξία τείνει ψεύτικη χείρα φιλίας στη Κερασίνα. Ο Πετρούνης προτείνει στον Σπήλιο μια ιδέα που μπορεί να τον βάλει στο συμβούλιο των καπετάνιων, ενώ ο Κανέλλος θα δεχτεί μια επίσκεψη που θα τον καταρρακώσει. Η Θεοφανώ επισκέπτεται με τη Σιμώνη τη σπηλιά που γεννήθηκε προκειμένου να ελέγξει το χάρισμα της ή ν’ απαλλαγεί από εκείνο μια για πάντα. Όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πρέπει…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό