Η μάγισσα: Τέλος βασικοί χαρακτήρες της σειράς

Η μάγισσα: Τέλος βασικοί χαρακτήρες της σειράς

Αν κάτι μας δείχνει από την αρχή της προβολής της η Μάγισσα του ΑΝΤ1 είναι ότι κανείς χαρακτήρας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος ότι δε θα τα χάσει όλα, ακόμη και τη ζωή του.

Η σειρά συναρπάζει με τις ανατροπές της και ο Νίκος Ψαρράς μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και το «7 ημέρες TV» για τη σειρά, τον ρόλο του Κανέλλου αλλά και πως κάποιοι χαρακτήρες θα τελειώσουν σύντομα.

Όπως αποκάλυψε αρχικά, τα γυρίσματα της σειράς γίνονται εδώ και περίπου 8 μήνες με τον ίδιο να έχει αγαπήσει τον χαρακτήρα του. Μάλιστα αυτή τη στιγμή στα γυρίσματα η ιστορία βρίσκεται περίπου στο 70ο επεισόδιο ενώ η θεατές έχουν δει μόλις 34 επεισόδια.

Ο εμβληματικός ηθοποιός ανέλυσε και το μυστήριο και τους φόνους που περιβάλουν τη σειρά αποκαλύπτοντας ότι θα υπάρξουν και νέες απώλειες. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν δολοφονίες και θα χαθούν άνθρωποι που κανείς δε περιμένει, οι περισσότεροι από αυτούς αδίκως. Για τους ηθοποιούς που το βιώνουν αυτό μάλιστα τονίζει πως είναι κάτι δύσκολο γιατί αποχαιρετάνε έναν συνάδελφό τους.

Όσον αφορά το τέλος της σειράς σημείωσε πως μπορεί αυτό να στιγματιστεί από αιματοκύλισμα και σκοτάδι ωστόσο η σειρά θα κλείσει με αισιοδοξία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό