Η Μαρίνα Σάττι ερμηνεύει live αποσπάσματα από το “ZARI” και εκπλήσσει τους πάντες με τις φωνητικές της επιδόσεις !

Η Μαρίνα Σάττι ερμηνεύει live αποσπάσματα από το “ZARI” και εκπλήσσει τους πάντες με τις φωνητικές της επιδόσεις !

Η Μαρίνα Σάττι αποτελεί αυτό το διάστημα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο των fans, εξαιτίας της συμμετοχής της στην Eurovision “ZARI”, με την οποία εκπροσωπεί την χώρα μας στο διαγωνισμό.

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, αμέσως μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πετυχημένο Europarty το οποίο ετοίμασαν για εκείνη και τους εκατοντάδες θαυμαστές της ο ΟΠΑΠ και το Eurojackpot, που αποτελούν τους χορηγούς της στο ταξίδι αυτό του διαγωνισμού, η ίδια με φανερά “ανεβασμένη” διάθεση πραγματοποίησε live μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Στα δύο live της εκτός από την άμεση επικοινωνία με όσους από τους χιλιάδες ακολούθους της έδωσαν το “παρών” και της έστελναν τα μηνύματά τους και την αγάπη τους, η Μαρίνα δεν τους χάλασε το χατίρι και να ανταποκριθεί σε όσους της ζητούσαν να τραγουδήσει live κάτι από το “ZARI”. Έτσι, η Μαρίνα ερμήνευσε τα πιο δημοφιλή αποσπάσματα από το τραγούδι της, τα οποία έχουν ήδη γίνει viral, εισπράττοντας το θαυμασμό για τις εξαιρετικές φωνητικές δυνατότητές της!

Δείτε τη Μαρίνα Σάττι να ερμηνεύει live αποσπάσματα από το “ZARI”:

Πηγή: gpstomusic.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό