Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, της παράταξης που ηγείται ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος.

Ο κ. Μέτιος παρουσίασετο έργο και το πρόγραμμά του για την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας στους τομείς τηςκοινωνικής πολιτικής, της υγείας, της παιδείας, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και των υποδομών στις οδικές μεταφορές, στην αντιπλημμυρική προστασία, στη συντήρηση κτιρίων και στα έργα ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

Ο κ. Μέτιος τόνισε ότι, κατά τη διάρκεια της διοίκησής του, μόνο στον τομέα των υποδομών,έχουν δρομολογηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας πάνω από 90 έργα και μελέτες, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 67 εκατομμυρίων ευρώ.

Επισήμανε ότι η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση είναι η μοναδική περιφερειακή παράταξη που διαθέτει ολοκληρωμένο, κοστολογημένο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα και ανέφερε ότι τοΣχέδιό του για την ανάπτυξητης Περιφέρειας περιλαμβάνει πάνω από 690 έργα, μελέτες και δράσεις που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε υλοποιούνται, είτε ξεκινούν άμεσα είτε βρίσκονται σε φάση διαγωνισμού.

Υπογράμμισε δε ότι ο σχεδιασμός του για το αμέσως επόμενο διάστημα περιλαμβάνει πάνω από 70 νέα έργα σε όλη την Περιφέρεια, από τα οποία τα 14 είναι για τη Δράμα με συνολικό εκτιμώμενο προϋπολογισμό 45 εκατομμύρια ευρώ, και κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τα πρόσωπα, τις θέσεις και το πρόγραμμα της κάθε παράταξης.

Στη συνέχεια ο κ. Μέτιος παρουσίασε τους 18 υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Πρόκειται για εννέα γυναίκες και ισάριθμους άνδρες, για τους οποίους ο κ. Μέτιος τόνισε ότι είναι «ενεργοί πολίτες, γνωστοί από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία, μια δυναμική ένωση ανθρώπων με εμπειρία και διαδρομή στην αυτοδιοίκηση αλλά και ανθρώπων που δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους»:

 1. Ανδριοπούλου Αλπίδη Στέλλα(Διεθνολόγος ΜΒΑ Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής– Στέλεχος Γραφείου Δράμας EuropeDirect Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)
 2. Βούγκαλη Ευτυχία (Έφη) (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
 3. ΓαλοπούλουΑναστασία (Νατάσα) (Φιλόλογος με Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ειδική αγωγή – Ιδιωτική υπάλληλος)
 4. Καψημάλης Αχιλλέας (Γενικός Χειρούργος – Μαστολόγος)
 5. Κούνιου Ηρώ (Οδοντίατρος)
 6. Κρυωνίδης Βασίλης (Περιφερειακός Διευθυντής – Επιθεωρητής του Ασφαλιστικού Δικτύου «NOSINSURANCESERVICES»)
 7. Μιχαηλίδου – Κόσσου Δέσποινα (Μαιευτήρας – Γυναικολόγος)
 8. Μποδούρογλου Κατερίνα (Επιχειρηματίας)
 9. ΜυστρίδηςΑθανάσιος (Σάκης) (Πολιτικός Μηχανικός)
 10. Μωυσιάδης Αριστείδης (Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού – Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής)
 11. Παναγιώτου Ευθυμία (Δημόσια Υπάλληλος)
 12. Παπαδόπουλος Στέλιος (Συνταξιούχος Αστυνομικός)
 13. Παπαεμμανουήλ Γρηγόρης (Αντιπεριφειάρχης Δράμας – Καθηγητής Μουσικής Άρχων Πρωτοψάλτης – Ψυχολόγος)
 14. Παπαθεοδώρου Χρήστος (Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου – Δικηγόρος)
 15. Πεταλούδης Στέφανος (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
 16. Σαλπιγγίδου Χαρά (Ιδιωτική Υπάλληλος)
 17. Συργιάννη Ιωάννα (Ιδιωτική Υπάλληλος)
 18. Τσιπίδης Δημήτρης (Αντιστράτηγος ε.α.).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό