Η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της Ντονατέλα Βερσάτσε είναι η Ντονατέλα Βερσάτσε

Η νέα πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της Ντονατέλα Βερσάτσε είναι η Ντονατέλα Βερσάτσε

H Ντονατέλα Βερσάτσε πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του Versace.

Η σχεδιάστρια μόδας ποζάρει ανάμεσα στις Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ με ένα βινύλ μαύρο φόρεμα μεταμορφωμένη σε απόλυτη μούσα Μέδουσα.

«Η οικογένεια είναι τόσο σημαντική για μένα» έγραψε η Ντονατέλα Βερσάτσε στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες. «Γι’ αυτό ήθελα αυτές οι εικόνες να επικεντρωθούν στην αδελφοσύνη. Λατρεύω αυτή την καμπάνια τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα παρά να συμμετάσχω με τις Versace βασίλισσές μου σε ένα στιγμιότυπο!! Κορίτσια, είστε πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης και σας αγαπώ πάρα πολύ» σημείωσε.

Οι Mert Alas και Marcus Piggott ήταν οι φωτογράφοι της καμπάνιας που είναι εμπνευσμένη από θρυλικές συνεργασίες των Ρίτσαρντ Άβεντον και Τζιάνι Βερσάτσε.

Κατά τη δεκαετία του 1990, η Ντονατέλα Βερσάτσε, αδερφή του αείμνηστου Ιταλού σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε, ιδρυτή του brand Versace ήταν υπεύθυνη να προσεγγίζει μουσικούς και διάσημους, όπως οι Prince και Madonna στον χώρο της υψηλής μόδας.

«Η Μπέλα και η Τζίτζι καταδεικνύουν τέλεια τη δύναμη μεταξύ των αδελφών. Μεταδίδουν αυτό το μήνυμα της αδελφοσύνης Versace σε όλο τον κόσμο» είπε η σχεδιάστρια, προσθέτοντας ότι θέλει αυτή η καμπάνια να είναι «μια ζεστή αγκαλιά για την παγκόσμια οικογένεια Versace στις αρχές του 2022!».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό