Η Παραλία: Σοκ για την Υπατία – Βλέπει τα σημάδια στο κορμί του Χάρι!

Η Παραλία: Σοκ για την Υπατία – Βλέπει τα σημάδια στο κορμί του Χάρι!

Η συμπεριφορά του Νικήτα στη σειρά Η Παραλία, ανησυχεί τόσο την Άννα όσο και τη Νικολίνα, ενώ μια ξαφνική αδιαθεσία της Κερασίας αναστατώνει τους δικούς της.

Η Άννα ανησυχεί για την υγεία του Νικήτα και ζητά τη βοήθεια της Νικολίνας, η οποία έχει ένα βότανο και για τη δική του περίπτωση. Αυτή τη φορά, όμως, τα ματζούνια της δεν αποδεικνύονται αποτελεσματικά… Ο Νικήτας δείχνει να χειροτερεύει και η Άννα αναγκάζεται να απευθυνθεί στον γιατρό.

Κι ο Χάρι, όμως, νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία που τον κρατάει μακριά από τους ασθενείς του κι έτσι η Υπατία πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Σε μια προσπάθεια να μυήσει τον Τόμι στα έθιμα του χωριού, η Νόνα αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην κυριακάτικη λειτουργία, όμως η παρουσία τους στην εκκλησία δίνει λαβές για κουτσομπολιά ανάμεσα στους χωριανούς, που συζητάνε τη σχέση που έχουν αναπτύξει.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ tV, η Υπατία περιποιείται τον άρρωστο Χάρι και έτσι βλέπει καθαρά τα σημάδια στο κορμί του, που εκείνος προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά. Την ίδια στιγμή, ο Διονύσης βάζει μπροστά το σχέδιό του για να εξιχνιάσει τον φόνο της Ρηνιώς και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να επιστρέψει στο χωριό ο αστυνόμος Καραχάλιος και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στη μέση. Καθώς η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τον ερχομό της νέας χρονιάς, όλοι σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό