Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας παντρεύτηκε τον ελληνικής καταγωγής Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη (photos)

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας παντρεύτηκε τον ελληνικής καταγωγής Τζαμέελ Αλέξανδρο Θερμιώτη (photos)

Με τη βασιλική τιάρα της μητέρας της στα μαλλιά, αντάλλαξε όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης χθες νωρίς το απόγευμα με τον Έλληνα επιχειρηματία Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη, η πριγκίπισσα της Ιορδανίας Ιμάν, κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνιας

Μάνα και κόρη για την ημέρα του γάμου επέλεξαν να φορέσουν και οι δυο δημιουργίες του γαλλικού οίκου Dior και της σχεδιάστριας Μαρίας Γκρατσία Τσουρί γνωστή στην Ελλάδα για την συλλογή του οίκου που είχε παρουσιαστεί σε ένα μοναδικό catwalk στο Παναθηναϊκό στάδιο τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, τους καλεσμένους υποδέχτηκαν στο παλάτι το βασιλικό ζεύγος που είχε την χαρά να συνομιλήσει μαζί τους αλλά και να δεχτεί ευχές για τους νεόνυμφους.

Πρώτοι έφτασαν μέλη της βασιλικής οικογένειας μεταξύ των οποίων και ο πρίγκιπας Αλ Χασάν θείος του βασιλιά Αμπντάλα και αδελφός του πατέρα του και πρώην βασιλιάς της Ιορδανίας Χουσεΐν.

Από τους πρώτους και η ελληνικής καταγωγής από την Άνδρο οικογένεια Θερμιώτη, με τους γονείς του επιχειρηματία Αλέξανδρο και Corina Hernández χαμογελαστοί να ανταλλάσσουν ζεστές αγκαλιές και φιλιά με τους γονείς της νύφης τους.

Για τον γάμο του γιου της η φωτογράφος Corina Hernández επέλεξε μια δημιουργία σε μπλε χρώμα με φούξια λεπτομέρειες και μικρή ουρά, η οποία σχεδιαστικά ταίριαζε απόλυτα στην ιορδανική μόδα υψηλής ραπτικής.

Τελευταίος στη σειρά το βασιλικό ζευγάρι της Ιορδανίας ασπάστηκε ο γαμπρός Jameel Αλέξανδρου Θερμιώτης, ο οποίος να σημειώσουμε πως ασπάστηκε πρόσφατα το μουσουλμανισμό για να μπορέσει να γίνει ο γάμος,  όπου αμέσως μετά κατευθύνθηκε στη θέση του μέσα στο διακοσμημένο στα λευκά χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή.

Το ίδιο έκαναν λίγο αργότερα και ο βασιλιάς Αμπντάλα Β, όπου κάθισε κοντά στο γαμπρό και τον ιερέα της τελετής, αλλά και η βασίλισσα Ράνια που βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της την 23χρονη πριγκίπισσα Σάλμα και τον 18χρονο πρίγκιπα Χασέμ.

Όταν όλοι και όλα ήταν έτοιμα στην βασιλική αίθουσα του παλατιού εμφανίστηκε η νύφη πριγκίπισσα Ιμάν με το λευκό Dior νυφικό της, το δαντελωτό πέπλο και την διαμαντένια τιάρα της μητέρας της στα μαλλιά, συνοδευόμενη από τον διάδοχο του θρόνου και αδελφό της πρίγκιπα Χουσεΐν, ο οποίος φορούσε την παραδοσιακή μαντίλα – keffiyeh σε κόκκινο χρώμα, σύμβολο των αγώνων της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού

Πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό