Η πρώτη ελληνική εφαρμογή κινητών φυτοπροστασίας για όλες τις καλλιέργειες στην Ελλάδα !

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή κινητών φυτοπροστασίας για όλες τις καλλιέργειες στην Ελλάδα !

Η εφαρμογή Counter Agriculture έχει ως στόχο να αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους γεωπόνους όσο και για τους παραγωγούς. Είναι η πρώτη εφαρμογή άμεσης ενημέρωσης και βοήθειας των αγροτών και των Γεωπόνων σχετικά με την πλήρης φυτοπροστασία των καλλιεργειών με πληροφορίες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν σε αυτό το link: https://www.christosapostoloudev.eu/counteragriculture

Ουσιαστικά μέσω της εφαρμογής μπορεί ένας γεωπόνος και ένας γεωργός να ενημερωθεί σε σχέση με την καταπολέμηση και την ολοκληρωμένη  φυτοπροστασία  διαφόρων καλλιεργειών.

Προς το παρόν η εφαρμογή υποστηρίζει 55+ καλλιέργειες αλλά κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα προστεθούν ακόμα περισσότερες. Ταυτόχρονα η εφαρμογή αποτελεί μία βάση δεδομένων όπου κάθε γεωπόνος και κάθε γεωργός θα μπορεί να καταθέσει επιπλέον τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ηλεκτρονικό βιβλίο που ο καθένας θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του οποιαδήποτε στιγμή  έτσι ώστε να ανατρέξει στις πληροφορίες που χρειάζεται.

Η ενημέρωση πάνω στην ολοκληρωμένη φυτοπροστασία και καταπολέμηση προς το παρόν επιτυγχάνεται μέσω των λεκτικών πληροφοριών, αλλά αργότερα θα προστεθεί και μία μεγάλη βάση δεδομένων από εικόνες  που θα μπορούν να δοθούν από γεωπόνους, γεωργούς,  και φορείς όπως τα πανεπιστήμια. Γνωρίζουμε ότι κάθε περιοχή διαθέτει τα δικά της προβλήματα είτε αυτά είναι εντονότερα από κάποια άλλη είτε πιο σπάνια. Για παράδειγμα, η κατάθεση των σχολίων για το που εμφανίζονται περισσότερο μερικές ασθένειες, θα βοηθήσει πολύ έτσι ώστε να συγκεντρωθούν απόψεις και εμπειρίες που αργότερα θα αποτελέσουν αρωγό στην δημιουργία ενός δικτύου μεταξύ γεωργών και Γεωπόνων.

Χορηγός της εφαρμογής Counter Agriculture αποτελεί η Innvestio BV που αποτελεί μια νεοσύστατη νομική οντότητα που δημιουργήθηκε από επιχειρηματίες και επαγγελματίες με 20+ χρόνια παγκόσμια εμπειρία ο καθένας! Μέσω της θυγατρικής της εταιρείας, FENST, η INNVESTIO BV είναι ένας ολοκληρωμένος σύμβουλος τεχνολογίας ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η οποία δεν προσφέρει μόνο λύσεις βασισμένες στον δικό της κατάλογο προϊόντων, αλλά βασίζεται και στις ανάγκες των πελατών της. Προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών αναγκών και ιδιαίτερα στον Αγροτικό τομέα- σε τεχνολογικό επίπεδο. Αξιοποιεί επιχειρηματικές ανάγκες που εμπνέουν και διαμορφώνουν τεχνολογίες υψηλής τεχνολογίας, είτε σχεδιάζοντας πληροφοριακά συστήματα είτε εγκαθιστώντας λογισμικό και προγράμματα ψηφιακής διαχείρισης.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν σε αυτό το link: https://www.christosapostoloudev.eu/counteragriculture

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αποστόλου Χρήστο στο [email protected]

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό