Η συγκινητική φωτογραφία του Πελέ από το νοσοκομείο

Η συγκινητική φωτογραφία του Πελέ από το νοσοκομείο

Ο Πελέ νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο και η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, πόσταρε μια φωτογραφία τους στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας

«Συνεχίζουμε εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Μια ακόμη νύχτα μαζί».

Μ’ αυτά τα λόγια, η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μια από τις κόρες του Πελέ, δημοσίευσε μια φωτογραφία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο όπου βρίσκεται από τα τέλη του περασμένου μήνα.

Η Κέλι Νασιμέντο, ουσιαστικά έχει αναλάβει το έργο της ενημέρωσης του κόσμου για την πορεία της υγείας του πατέρα της κι ήταν αυτή η οποία αποκάλυψε πως ο «βασιλιάς» θα περάσει τις γιορτές στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πελέ παλεύει την τελευταία με τον καρκίνο παχέος εντέρου, αλλά η εισαγωγή του στο νοσκοκομείο κρίθηκε σκόπιμη μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν στις αρχές της εβδομάδας είχε γίνει γνωστό πως η παραμονή του κρίθηκε απαραίτηση καθώς χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα για να αντιμετωπιστεί η νεφρική ανεπάρκεια και η καρδιακή λειτουργία».

Την περασμένη Κυριακή, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία της Φλάβια να κάνει μασάζ στο αριστερό πόδι του πατέρα τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην τηλεόραση.

Ο άνθρωπος, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχει λάβει πολλά μηνύματα συμπαράστασης στο διάστημα της νοσηλείας του και ιδίως από τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ζήτησε «να προσευχόμαστε για τον βασιλιά».

Πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό