Η συνέχεια στη σειρά και μια επιστροφή στις «Άγριες Μέλισσες»

Η συνέχεια στη σειρά και μια επιστροφή στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ψαρράς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, και έκανε μία αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο Νίκος Ψαρράς, καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ανακοίνωσε το comeback του στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, είπε το «ναι» στο τηλεοπτικό του comeback, ύστερα από συζητήσεις με τους ανθρώπους της σειράς.

«Επιστρέφω στις Άγριες Μέλισσες. Από τον Γενάρη ξαναμπαίνω. Ευλογημένα τα Kappa Studio, σήμερα έκανα τέσσερα ραντεβού εδώ. Μίλησα με τον παραγωγό, θα πάρω τα σενάρια, θα κάνω fitting στα ρούχα και το βράδυ έχω και πρεμιέρα στο Μέγαρο Μουσικής.

Από το καλοκαίρι το συζητούσαμε με τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβανη, οι οποίοι ήρθαν στην Επίδαυρο.

Ήθελαν να δουν τη δική μου διαθεσιμότητα και κατά πόσο εγώ το θέλω. Τον ρόλο μου τον αγάπησα, παρότι είναι λίγο τζαναμπέτης. Είναι πολύ ωραία η κατάσταση στο Διαφάνι» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

«Όταν είσαι σε μία δουλειά τι θέλεις; Να περνάς καλά κατ’ αρχάς! Και με το πέρασμα του χρόνου επιζητάς να είσαι με αγαπητούς συναδέλφους και φίλους. Η δουλειά μας είναι δύσκολη, δηλαδή να είσαι 17 ώρες στον δρόμο είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο.

Οπότε κοιτάζεις πόσο καλά μπορείς να περάσεις. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που έχουν μπει τώρα είναι φίλοι μου», πρόσθεσε ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς ως «Σταμάτης Μαυρουδής»… Ο Σταμάτης Μαυρουδής είναι ο σύζυγος της Βιολέτας, με τον οποίο ποτέ δεν πήρε διαζύγιο καθώς εκείνος την εγκατέλειψε για τα μάτια μιας τραγουδίστριας.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό