«Η τραγωδία θα είναι ολέθρια.Θα έχουμε ανοιχτά σχολεία και κλειστά νοσοκομεία…»

«Η τραγωδία θα είναι ολέθρια.Θα έχουμε ανοιχτά σχολεία και κλειστά νοσοκομεία…»

«Η τραγωδία θα είναι ολέθρια» δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος για το άνοιγμα των σχολείων ο οποίος έφερε το παράδειγμα του Καναδά.

«Ποταμός» ο Νίκος Καπραβέλος κατά του ανοίγματος των σχολείων, δηλώνοντας ότι «θα έχουμε ανοιχτά σχολεία και κλειστά νοσοκομεία».

Μιλώντας στο Μega και στον Νίκο Ευαγγελάτο τόνισε ότι θα έπρεπε να παραταθούν οι διακοπές των παιδιών έως τις 17/1 όπως κάνει ο Καναδάς ο οποίος όχι μόνο δεν βρίσκεται στην τραγική κατάσταση που είναι η Ελλάδα, αλλά ούτε τα νοσοκομεία δέχονται τόσο μεγάλη πίεση.

«Δεν ζητήσαμε το κλείσιμο των σχολείων, αλλά να δοθεί μια μικρή παράταση στο άνοιγμα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Δεν κατανοώ ποιοι είναι αυτοί που υποβαθμίζουν την αξία της ανθρώπινης ζωής. Έχουμε χιλιάδες νεκρούς και αρρώστους εκτός ΜΕΘ. Ποιοι είναι αυτοί που συμβιβάστηκαν με τους με τους θανάτους;» τόνισε ο Διευθυντής της Β ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανιλάου.

Και συνέχισε: Ειλικρινά δεν συμβιβάζομαι με τον θάνατο. Έγιναν τραγικά λάθη και καταλήξαμε να έχουμε έναν μαύρο Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η θνητότητα δεν απασχολεί κανέναν στην Ελλάδα; Η τραγωδία θα είναι ολέθρια».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό