Η Viral  αγγελία ενός άνδρα από το Βόλο, αφορά την κράτηση θέσης στην  ουρά για τις ταυτότητες

Η Viral αγγελία ενός άνδρα από το Βόλο, αφορά την κράτηση θέσης στην ουρά για τις ταυτότητες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η αγγελία Βολιώτη χρήστη των κοινωνικών δικτύων που αναλαμβάνει, όπως αναφέρει, την αναμονή στο Τμήμα Ταυτοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έναντι χρηματικού ποσού.

Ο σάλος που έχει προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα με τις τεράστιες ουρές έξω από τα γραφεία ταυτοτήτων για την έκδοση ταυτότητας… χωρίς τσιπ, έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και ένας Βολιώτης, που προχώρησε σε δημοσίευση σε σελίδα με βολιώτικες αγγελίες, για να γνωστοποιήσει ότι παρέχει τις υπηρεσίες του για την έκδοση ταυτότητας χωρίς ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αναλαμβάνω την αναμονή στην Αστυνομική Διεύθυνση και την κράτηση θέσης για έκδοση ταυτοτήτων παλαιού τύπου. 80 ευρώ / άτομο. Για οικογένειες 4+ μελών παρέχεται έκπτωση 25%».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων, ενώ δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως όλα δείχνουν ο επιτήδειος άντρας είδε ως επαγγελματική ευκαιρία την κίνηση εκατοντάδων ανθρώπων να μεταβαίνουν συνεχώς στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και στο Γραφείο Ταυτοτήτων προκειμένου να εκδώσουν νέου τύπου ταυτότητες.

Υπενθυμίζεται ότι έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας σχηματίζονται από τα μεσάνυχτα μέχρι και το μεσημέρι της επόμενης ημέρες τεράστιες ουρές για να εκδώσουν νέα ταυτότητα.

Πολλοί παραμένουν ακόμη και άυπνοι, προκειμένου να προλάβουν να συμπληρώσουν το όνομά τους στη λίστα των 35- 40 ταυτοτήτων που εκδίδονται καθημερινά από το αρμόδιο τμήμα. Ωστόσο, η κατάσταση έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων που έχουν ως αποτέλεσμα και τη δημιουργία εντάσεων και λογομαχιών τόσο ανάμεσα στους αναμένοντες όσο και προς το πρόσωπο των αστυνομικών υπαλλήλων.

Οι πολίτες του Βόλου διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ενώ σε άλλες πόλεις τα κατά τόπους τμήματα έχουν προχωρήσει στη λήψη μέτρων για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και η ταλαιπωρία των εκατοντάδων, καθημερινά, πολιτών, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν προβαίνει σε κάτι αντίστοιχο.

Πηγή: gegonota.news

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό