Ιλχάν Αχμέτ : «Αισθάνομαι προσωπική δικαίωση …»

Ιλχάν Αχμέτ : «Αισθάνομαι προσωπική δικαίωση …»

ΔΗΛΩΣΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΛΑΜΨΑ ΚΑΙ CEVIKOZ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ

Σε δήλωση με ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν, σχετικά με την πρόσφατη εκλογή της συνεργάτιδας του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Unal Cevikoz, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε θέσεις αντιπροέδρων της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

«Αισθάνομαι προσωπική δικαίωση …»

«Απευθυνθώ τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Πωλίνα Λάμψα, πολιτική επιστήμονα, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Γιώργου Παπανδρέου και στον UnalCevikoz, ανώτερο διπλωμάτη, βουλευτή Κων/πολης του CHP για την εκλογή τους στην θέση των Αντιπροέδρων της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Μόλις πριν λίγες μέρες στην Άγκυρα με δέχθηκε ο κ. Cevikoz στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του και είχαμε μαζί μια ειλικρινή συζήτηση για την διασφάλιση μιας ατζέντας ειρήνης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις.

Αισθάνομαι, ταυτόχρονα, και μια προσωπική δικαίωση γιατί για μια ακόμη φορά βγαίνουν εκτεθειμένοι οι πολιτικοί μου συκοφάντες και αντίπαλοι διότι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις  προσπάθειες μου για την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών κατά την πρόσφατη επίσκεψη μου στην Άγκυρα.

Με αυτόν τον τρόπο εκθέτουν προεχόντως την πολύπειρη τουρκική διπλωματία καθώς και τους τούρκους βουλευτές συναδέλφους μου, που με δέχθηκαν και με φιλοξένησαν με θέρμη στα γραφεία τους και στην Μεγάλη Εθνοσυνέλευση».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό