Ιλχάν Αχμέτ: “Ήρθε η απόφαση από την Ε.Ε. που περιμέναμε!-Τις επόμενες μέρες  θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις στους καπνοπαραγωγούς μας” (video)

Ιλχάν Αχμέτ: “Ήρθε η απόφαση από την Ε.Ε. που περιμέναμε!-Τις επόμενες μέρες θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις στους καπνοπαραγωγούς μας” (video)

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ με ανακοίνωσή του στο διαδίκτυο, ενημέρωσε τους καπνοπαραγωγούς του νομού μας για την απόφαση της Ε.Ε. που περίμεναν όλοι εναγωνίως και αναφέρεται στις αποζημιώσεις τους λόγω τις ίωσης των καλλιεργειών τους, ότι αυτές εγκρίθηκαν και πρόκειται να καταβληθούν τις αμέσως επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Δείτε το βίντεο:

“Σήμερα έχω να σας ανακοινώσω κάτι ευχάριστο! Ήρθε η έγκριση της της επίσημης απόφασης που αναμέναμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους καπνοπαραγωγούς μας από τη νεκρωτική ίωση! Αμέσως μετά ακολούθησε η υπογραφή από το Υπουργείο Οικονομικών της σχετικής εντολής πληρωμής. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, δρομολογήθηκε η πληρωμή των αποζημιώσεων από το ουκρανόμετρο για όλα τα σχετικά προϊόντα που αναφέρονται στην υπουργική απόφαση, μεταξύ αυτών και ο καπνός, με αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες της εβδομάδας να γίνει η πληρωμή”

Πηγή: FB

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό